Aşa arată unul dintre cei mai grăsuţi bebeluşi din lume: "Este un cadou de Crăciun"

simeon stalpnicul png
Băieţelul cântăreştre 6 kilograme, deşi a venit pe lume cu câteba zile în urmă Foto: Getty

Venirea pe lume a unui bebeluş este un motiv de bucurie pentru întreaga familie, dar şi pentru asistentele şi doctorii care participă la acest miracol uman. Nişte doctori din Marea Britanie au avut parte de o surpriză de proporţii, la propriu şi la figurat, atunci când au asistat la naştrea celui mai greu bebeluş din întreaga maternitate, în ultimii zece ani. Micuţul care le-a frunizat surpriza şi le-a depăşit aşteptările are nu mai puţin de şase kilograme la doar câteva zile de viaţă.

Familia celui mai gras bebeluş venit pe lume în spitalul Blueberry Ward din Mare Britanie consideră că fiul lor este un miracol de Crăciun şi cadoul ideal pe care l-ar putea primi orice părinte. Copilul cântăreşte 6 kilograme la doar câteva zile de la naştere, lucru care i-a uimit pe medici, asistente, dar mai ales, pe mama acestuia, Sheralyn Wilcock, potrivit dailymail.co.uk. Femeia a declarat că bănuia că va avea un copil de dimensiuni considerabile, dar recunoaşte că nu se aştepta să cântărească mai mult decât o bilă de bowling. "Ştiam că va fi un bebeluş cu greutate, dar am simţit că este special din acest punt de vedere atunci când l-am ţinut în braţe", povesteşte amuzată mama copilului.  Nu a existat nici un semn care să îi dea de înţeles că va avea un bebeluş supraponderal, dar în ultimele luni de sarcină luase în greutate foarte mult, iar oamenii comentau adesea pe seama dimensiunii impresionante a burţii sale. Femeia mai are doi copii care au venit pe lume cu o greutate obişnuită, de aproximativ 3 kilograme.

Bebeluşul supraponderal consumă aproximativ 70 de mililitri de lapte o dată la 3-4 ore, lucru neobişnuit pentru un nou născut. Cantitatea de lapte pe care o mănâncă un bebeluş la vârsta de câteva zile variază între 20 şi 40 de mililitri. Apetitul micuţului este în creştere continuă şi nu pare să îţi găsească uşor liniştea. Părinţii susţin că nu sunt îngrijoraţi de greutatea fiului lor şi că se bucură enorm că acesta a decis să scoată capul în lume chiar înainte de perioada sărbătorilor de iarnă.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
politisti germani polizei pixabay
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif