Aspectul fizic nu este cel mai important în intimitate. Ce contează cu adevărat în pat


    Întotdeauna trebuie să adopţi o atitudine pozitivă faţă de corpul tău, transformă chiar şi micile imperfecţiuni în calităţifoto:123RF
Întotdeauna trebuie să adopţi o atitudine pozitivă faţă de corpul tău, transformă chiar şi micile imperfecţiuni în calităţifoto:123RF

Sunt destul de multe femei care se gândesc de două ori dacă să iniţieze sau nu o partidă de amor doar pentru că nu au încredere totală în aspectul lor fizic. Cu această atitudine pot rata un moment excitant şi relaxant alături de partener. Sexul trebuie să fie ceva plăcut şi spontan, nu ceva programat sau menit să vă stânjenească.

Atunci când o femeie este nesigură în privinţa aspectului său fizic, primul impuls este să se scuze cumva, chiar să apeleze la autoironie şi umor pentru a-l avertiza parcă pe partener că s-ar putea să vadă o vergetură pe acolo, un fir de păr neepilat pe dincolo.

Aceasta este cea mai mare greşeală pe care o poţi face în pat. Dacă vei apela la o astfel de tactică, fii sigură că partenerul nu o să te mai vadă atrăgătoare şi îi va pieri orice chef de a mai face sex.

Întotdeauna trebuie să adopţi o atitudine pozitivă faţă de corpul tău, transformă chiar şi micile imperfecţiuni în calităţi, dacă vrei ca iubitul să te dorească în continuare.

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
cub kassandra rotariu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg