Ați fost înșelate? Iată cum reparați o relație

Ultima actualizare:

    Viața sexuală are un rol extrem de important în orice cuplu, chiar și după ce unul dintre parteneri a înșelat, deoarece acest lucru îi poate apropia din noufoto: 123RF
Viața sexuală are un rol extrem de important în orice cuplu, chiar și după ce unul dintre parteneri a înșelat, deoarece acest lucru îi poate apropia din noufoto: 123RF

Dintr-un motiv sau altul, în unele căsnicii se ajunge în situația în care unul dintre parteneri este infidel. Cu toate acestea, cu puțină răbdare și înțelepciune, cele mai multe cupluri au hotărât să nu se despartă.

Procesul de vindecare a suferinței după o trădare în căsnicie nu este ceva ușor. Dimpotrivă, se poate întinde pe o perioadă mai lungă de timp, chiar câțiva ani. Însă, dacă cei doi vor să meargă mai departe și să-și salveze relația trebuie trebuie să dea dovadă de foarte multă maturitate.

1. Analizați împreună motivele infidelității și încercați să nu mai repetați aceleași greșeli

Tendința oricărui cuplu în care unul dintre parteneri a înșelat este să dea vina pe celălalt. În această situație este important să acceptați realitatea și să conștiențizați că amândoi sunteți vinovați atâta timp cât s-a ajuns într-o asemenea situație. Analizați împreună unde s-a produs ruptura și încercați să nu mai repetați aceleași greșeli nici de o parte, nici de cealăltă.

2. Stabiliți noi reguli

Pentru oricare dintre noi, recăpătarea încrederii în persoana care ne-a dezamăgit este un lucru extrem de important, dar și foarte greu. Din acest motiv, este indicat să se stabilească niște reguli pe care ambii parteneri să le aibă în vedere și să le respecte. De exemplu, să-și facă mai mult timp unul pentru celălalt, să răspundă la telefon ori de câte ori este sunat și să comunice foarte mult. Toate aceste aspecte aparent minore contribuie ușor, ușor la restabilirea încrederii pierdute.

3. Împărtășiți-vă din nou dorințele sexuale

Viața sexuală are un rol extrem de important în orice cuplu, chiar și după ce unul dintre parteneri a înșelat, deoarece acest lucru îi poate apropia din nou. Mai exact, persoana care a înșelat se va simții vinovată și va face tot ce este posibil să nu mai dezamăgească. Învățați să o luați de la capăt exact ca la începuturile relației voastre. Împărtășiți-vă din nou dorințele, temerile și fanteziile pentru a vă putea face pe plac unul celuilalt și pentru a vă bucura împreună de o viață intimă împlinită și satisfăcătoare.

4. Onestitatea este punctul forte

Adulterul, odată comis, creează o durere nemărginită. Partenerul înșelat își va pierde cu siguranță încrederea în cel în care o investise și în care credea orbește. În această situație, cea mai importantă este onestitatea, de ambele părți. Cei implicați în această poveste trebuie să-și spună punctul de vedere, să-și expună sentimentele și să afle din ce cauză au ajuns în această situație. Iar dacă partenerii de viață ajung la concluzia că ar fi bine să mai dea o șansă relației, trebuie să învețe să aibă din nou încredere unul în celălalt. Însă țineți cont de faptul că acest lucru nu este posibil fără onestitate.

image
image
image
image
image
image
Sala de gimnastica - fitness- sport - tinere care alearga pe bandă FOTO Shutterstock
Joe Biden si cainele lui, Commander   profimedia 0728078085 jpg
calendar ortodox 2021 23 februarie sfantul policarp png
apa de gura jpeg
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net