Atrage energia pozitivă în casă prin Feng Shui

Uneori, casa în care locuim este învăluită de o energie negativă care are efecte asupra noastră, însă putem să o schimbăm prin reguli Feng Shui. Potrivit filozofiei chinezești, există trei forțe majore care influențează viața noastră, feng shui sau spațiul nostru, fiind una dintre ele, explică Priya Sher, maestru Feng Shui pentru armonie.

„Feng Shui este despre călăuzirea, echilibrarea și optimizarea energiei într-un spațiu pentru a obține cel mai mare beneficiu pentru cei care trăiesc în ea", spune Priya Sher. De aceea, iată 5 modalități de a utiliza principiile Feng Shui  în casă pentru a atrage energia pozitivă:

Începe cu ușa

În primul rând, asigură-te că nu are nicio problemă - nu se aud sunete când o închizi și o deschizi, este vopsită în totalitate. „O ușă stricată poate afecta armonia din casă”, spune maestrul Priya Sher. Apoi, pune la intrare un covor și câte o plantă de o parte și de alta a ușii pentru a ”invita” energia pozitivă. Ai grijă ca plantele să fie veșnic verzi și udate. 

Ia în considerare intrarea

Da, chiar dacă holul este foarte mic. Îndepărtează lucrurile care îți sunt inutile și lasă-le pe cele care îți sunt necesare cu adevărat. De asemenea, este important ca pe dulapul de încălțăminte „să fie întotdeauna un odorizant de cameră/o lumânare cu aromă lemnoasă, ceea ce face ca energie să se înalțe și să ajungă în toată casa”, mai notează maestrul Priya Sher. 

Acordă mai multă atenție living-ului

Camera de zi trebuie să fie mereu curată și ordonată, astfel încât energia să poată pătrunde în toate colțurile. Plasarea unei veioze și a lumânărilor pe o diagonală de la intrarea în casă poate activa vibrația pozitivă, în timp ce plasarea unei fotografii de familie în colțul de vest al camerei va susține unitatea familiei.  

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Trucuri feng shui pentru bogăție

Feng Shui pentru baie. Cum scapi de energiile negative din ea

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
1 somn jpg jpeg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
image
image
image
image
rebeca pascu jpg
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg