Au f─âcut sex zilnic timp de o lun─â. Cum au fost afectate 3 cupluri

17 martie 2016
image
Doctorul Ava Cadell i-a sf─âtuit pe ├«ndr─âgosti╚Ťi ce s─â fac─â pentru ca sexul s─â fie amuzant ╚Öi pl─âcut

O lun─â ├«ntreag─â de sex zilnic nu ar p─ârea mare lucru pentru un cuplu activ sexual. Dar lucrurile nu stau ├«ntotdeauna a╚Öa cum ne-am a╚Ötepta, lucru demonstrat de un experiment pus la cale de cei de la BuzzFeed , ce a inclus trei cupluri, dou─â heterosexoale ╚Öi unul de gay, ╚Öi cerin╚Ťa de a face sex timp de 30 de zile consecutive.

De╚Öi la ├«nceput s-au ar─âtat entuziasma╚Ťi cu privire la provocarea propus─â ╚Öi au crezut c─â le va fi u╚Öor s─â ╚Ťin─â pasul, ├«ncetul cu ├«ncetul, chiar dup─â prima s─âpt─âm├ón─â, fiecare dintre cele trei cupluri s-a declarat nemul╚Ťumit de faptul c─â se simt obliga╚Ťi ╚Öi stresa╚Ťi de faptul c─â trebuie s─â fac─â sex ├«n fiecare zi.

├Äntregul experiment a fost coordonat de doctorul sexolog Ava Candell, care i-a sf─âtuit pe cei ╚Öase participan╚Ťi atunci c├ónd au atins puncte peste care nu mai puteau trece: "Bucura╚Ťi-v─â de c─âl─âtoria de a face dragoste sau sex chiar mai mult dec├ót de destina╚Ťie, c─âci orgasmul nu ├«nseamn─â neap─ârat sex. Fi╚Ťi mai liberi, ├«mp─ârt─â╚Öi╚Ťi-v─â fanteziile sexuale ╚Öi ini╚Ťia╚Ťi actul sexual pe r├ónd. Varietatea este bun─â."

image
Doctorul Ava Cadell i-a sf─âtuit pe ├«ndr─âgosti╚Ťi ce s─â fac─â pentru ca sexul s─â fie amuzant ╚Öi pl─âcutFoto: captur─â video

Dintre cele trei cupluri, doar unul s-a declarat mul╚Ťumit de experiment ╚Öi consider─â c─â totul s-a finalizat ├«ntr-un mod pozitiv. Ceilal╚Ťi iubi╚Ťi au spus c─â via╚Ťa lor sexual─â a cam fost dat─â peste cap, de╚Öi nu credeau nici ├«n ruptul capului c─â vor e╚Öua ├«n aceast─â "misiune".

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg