Au vrut să amendeze mortul că nu purta mască. Familia l-a așezat în poziția șezut

Ultima actualizare:

    Che Lewis, 29 de ani,  a fost împuşcat  mortal în propria casă
Che Lewis, 29 de ani, a fost împuşcat mortal în propria casă

Ultima dorinţă a defunctului este sfântă şi trebuie îndeplinită de familie! Asta s-a întâmplat şi în micuţa ţărişoară sud-americană Trinidad şi Tobago, când familia l-a aşezat pe defunctul Che Lewis în poziţia şezut.

Che Lewis, 29 de ani, şi tatăl lui, Adlay Lewis, 54 de ani, au fost ucişi prin împuşcare în propria locuinţă, la 15 noiembrie. Dorinţa tânărului a fost să fie aşezat în fund şi să asiste din public la propriile funeralii.

Trupul neînsufleţit,  transportat cu duba
Trupul neînsufleţit, transportat cu duba

Funeraliile au avut loc la 25 noiembrie după ce o companie de pompe funebre a făcut imposibilul reuşind să îl aşeze pe Che în poziţia dorită, contra sumei de 2.500 de dolari. Trupul neînsufleţit al lui Adlay Lewis a fost dus la biserică într-un dric, însă trupul lui Che a fost transportat cu tot cu scaun în remorca unei camionete. Scandalul cel mai mare a avut loc în capitala statului Trinidad şi Tobago, Port de Spain, când cortegiul funerar a fost oprit de poliţie şi Che Lewis a fost certat că nu are mască.

Nici în biserica Sf. Ioan Botezătorul  nu a avut voie fără mască
Nici în biserica Sf. Ioan Botezătorul nu a avut voie fără mască

În zadar s-au agitat rudele să le explice poliţiştilor că este vorba de un mort, agenţii nu s-au convins decât după ce au percheziţionat cadavrul. Şi-au cerut scuze şi le-au spus rudelor să îşi continue procesiunea, după ce s-au interesat la ce companie de pompe funebre a fost îmbălsămat decedatul. Odată ajuns la biserica Sf. Ioan Botezătorul din oraşul Diego Martin, preotul a cerut ca scaunul pe care stătea Che să rămână în afara bisericii pentru că... mortul nu purta mască. Poliţia a continuat însă ancheta şi a amendat patronul firmei de pompe funebre Dennie cu 1.000 de dolari pe motiv că ”trupul neînsufleţit nu a respectat normele de transport pe drumurile publice şi regulile impuse de autorităţi privind răspândirea virusului COVID-19”. Trinidad şi Tobago au înregistrat 6.705 contaminări şi 121 de decese din cauza COVID-19, la o populaţie de 1,4 milioane.

image
image
image
image
image
image
profesor acuzat abuz jpg
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg
europe 3483539 1280 jpg
bread 2178874 1280 jpg
autumn 1758194 1280 jpg
tuica jpg