Cum a fost umilită o badantă în Italia, chiar de bătrâna pe care o îngrijea: „Îmi lua mâncarea din farfurie, îmi zicea să nu mai mănânc”

Ultima actualizare:

Poveștile femeilor din România și nu numai, care muncesc în Italia ca și badante, sunt care mai de care mai traumatizante, doar atunci când le asculți. Acesta este și cazul unei femei care a trecut prin chinul vieții ei, în timp ce avea grijă de o bătrână. 

image

O femeia a mărturisit că perioada în care a fost badantă în Italia a fost cea mai sumbră din viața ei, fiind umilită și traumatizată de bătrâna pe care o îngrijea. Este vorba despre Irina Bugneac, care a povestit totul în cadrul unui interviu oferit jurnalistului Dorin Galben, din Republica Moldova. 

„Venea noaptea și mă strângea de gât” 

Femeia a îndurat chinuri inimaginabile din partea bătrânei pe care o îngrijea în ultimii ani de viață, începând de la interdicția de a se spăla și a mânca, până în punctul în care o strângea noaptea de gât. 

Invitată în cadrul unei emisiuni online pentru a-și spune povestea, moldoveanca a dezvăluit ororile la care era supusă de bătrâna italiancă pe care o îngrijea. 

„Am început să mă trezesc. Ea venea și ne-am pus la masă să mâncăm, și mi-a aruncat mâncarea din farfurie. Îmi spunea: <<Nu mânca, și-așa ești grasă. Pentru ce să mănânci? Mâncarea am cumpărat-o eu, o mănânc eu. Tu n-ai voie să mănânci!>> (...).

Mă duceam la baie, stăteam 2-3 minute, ea venea după mine și-mi stingea lumina. <<Consumi prea multă lumină, tu ești consum la casă>>.

Voiam să fac o baie, îmi spunea: <<N-ai voie, că prăpădești prea multă apă.>>.

În ultima lună mă trezeam deja cu ea peste gât. Venea noaptea și mă strângea de gât, sau cu perna venea peste mine. Și eu nu aveam nevoie să țin ușa închisă, nicidecum.

Și atunci am chemat-o pe fata ei și i-am spus: uite, nu-i ok. Ea a ieșit într-o dimineața și a strigat că vreau să o omor, când, de fapt, era invers. Sau mă trezeam că lua mătura și o arunca după mine. (...).

Eu în trei luni am slăbit aproape vreo șapte kilograme, dar cel mai mult în ultima lună. Eu eram fericită că slăbesc, voiam să slăbesc, să fiuși eu o femeie modernă, pe tocuri, îmbrăcată frumos și aranjată.

Dar, de fapt, plângea inima în mine că stăteam acolo. Și mă suna soțul și mă întreba dacă e totul ok la mine, și-i spuneam că da. Deja mă trezeam că îmi scotea mâncarea din frigider, o punea în dulap. Din dulap îmi scotea hainele, le băga în frigider.

Și avea cinci păpuși mari și le așeza pe scaune, la rând, și le dădea de mâncare. Și îți dai seama, eu făceam curățenie ziua.”, a explicat femeia, în cadrul unei emisiuni online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net