Caz șocant în Italia: „Madame Somnifer” droga și jefuia bătrâni

Un caz șocant a stârnit furia publicului din Italia, după ce o badantă a fost prinsă după ce a drogat cu somnifere mai mulți bătrâni, după care i-a jefuit. Una dintre victimile femeii chiar a decedat, iar poliția a găsit-o pe suspectă în timp ce era angajată la o nouă victimă.

Una din victimele femeii a decedat. / foto: Shutterstock
Una din victimele femeii a decedat. / foto: Shutterstock

Badantă, un termen originar din Italia, care se referă la o persoană care are grijă de altă persoană, adesea în vârstă, este o poziție care poate însemna diferența dintre viață și moarte, pentru cei care au nevoie de o asemenea persoană. Însă, conform informațiilor oferite de către adevărul.ro, o badantă de origine ucraineană ce lucra în Italia s-a folosit de această poziție pentru a jefui mai mulți bătrâni, unul dintre aceștia chiar murind.

Suspecta, o femeie în vârstă de 48 de ani, a fost supranumită drept „Madame Somnifer” de către autorități, exstând până acum mai multe cazuri cu același mod de operare, pentru care aceasta este bănuită. Mai precis, femeia dădea somnifere bătrânilor, după care îi jefuia de tot ce aveau mai valoros. Iar poate că femeia ar fi continuat să scape de atenția poliției, dacă nu ar fi intervenit nepoata uneia dintre victime.

Nepoata unei victime a dat în vileag faptele badantei

Pe data de 25 martie, nepoata unei femei în vârstă de 97 de ani pentru care lucra suspecta, a mers în vizită la bunica ei, pe care a găsit-o dormind profund. Bătrâna era deja drogată de către badantă, care a pretins că angajatoarea ei se odihnește și nu dorește să o trezească. Pentru a putea scăpa din situație, aceasta i-a făcut un ceai tinerei, care a fost adormită imediat de către somniferul din băutură.

După ce s-a trezit, peste tocmai 24 de ore, a văzut că îi lipsesc câteva sute de euro, iar, între timp, bătrâna de 97 de ani a decedat. Evident, femeia a anunțat poliția, care a prins-o pe suspectă rapid, în timp ce lucra pentru o nouă bătrână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net