Bancul zilei / Soția îi spune soțului că pleacă și-l va înșela cu primul bărbat ieșit în cale. Continuarea te face să râzi cu lacrimi!

Ultima actualizare:

Este duminică, așa că de ce să nu ne destinem puțin și să uităm de griji, de probleme? O porție de râs este perfectă în orice moment al zilei, așa că noi suntem gata să facem un prim pas pentru buna voastră dispoziție de astăzi și să vă arătăm un banc de-a dreptul hilar! Bancul zilei de astăzi este cum nu se poate mai haios, așa că trebuie să vă pregătiți numaidecât pentru distracție! Noi v-am atenționat!

Bancul zilei / Sursă foto: Pixabay
Bancul zilei / Sursă foto: Pixabay

Cel mai tare banc deocheat

De ani buni, bancurile deocheate se numără printre preferatele românilor. De ce să nu recunoaștem... ne amuză ce se întâmplă cu personajele acestea fictive de banc, însă nu trebuie să uităm că și poveștile de lor, de care râdem noi, tot din realitatea noastră sunt inspirate!

Dacă nu ați zâmbit încă, astăzi, noi venim în ajutorul vostru cu cel mai tare banc. Nu vă faceți griji, căci vă promitem o porție zdravănă de râs și garantăm că de-abia așteptați să-l trimiteți și prietenilor, să vă distrați împreună!

Iată bancul zilei de duminică:

Doi soți se ceartă, deoarece el este infidel. Soția îi spune, supărată, că pleacă și își va înșela soțul cu primul bărbat întâlnit. Pe drum găsește un bețiv pe care îl duce acasă. Ajunși acasă, ea îl întreabă pe bețiv:

Ce ai vrea să faci?

El: Să beau!

Ea: Du-te la frigider!

Când se întoarce de la frigider, ea în capot îl întreabă: Ce ai vrea să faci?

El: Să beau!

Ea: Du-te la frigider!

La întoarcere, ea e în bikini și îl întreabă: Ce ai vrea să faci??

El: Să beau!

Ea(enervată): Du-te la frigider!

El, la întoarcere o găsește goală. Ea: Ce ai vrea să faci, dragul meu?

El: Treci... c***ă! Ea, fericită că în sfârșit își va înșela soțul, se pune c***ă. El, urcându-se cu greu pe ea, îi spune: Du-mă la frigider!  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Mihai Eminescu FOTO Profimedia jpg
spital jpg
rate banci jpg
dinti stomatolog ingrijire 11 7 2008 8 59 14 pm 0 jpeg
Trenuri in gara CFR Constanta foto Călin Gavrilaş
bebelus nou nascut pexels jpg