Bărbaţii au nevoie de spaţiu. Nu înseamnă distanţare de parteneră

image
Cu cât este mai puternică emoțional o relație, cu atât bărbatul va avea nevoie mai mare de spațiu ca să se echilibrezefoto: 123RF

Atunci când un bărbat are o problemă, se va retrage în carapacea sa şi va petrece timp de unul singur până îşi depăşeşte situaţiile delicate. Are nevoie să se distanțeze și să petreacă timp pe cont propriu pentru a-și filtra gândurile și pentru a ajunge la propriile lui concluzii. Cea mai mare greșeală pe care poți să o faci în acest caz este să nu-i acorzi spațiu.

Cu cât este mai puternică emoțional o relație, cu atât bărbatul va avea nevoie mai mare de spațiu ca să se echilibreze. Nevoia asta a bărbaților creează confuzie și frustrare femeilor. Pentru că nu înțeleg de fapt că nevoia de retragere a bărbaților nu are legătura cu femeia, nu înseamnă distanțare față de ea, ci o nevoie de reechilibrare emoțională.

De multe ori se întâmplă ca bărbații să nu știe ce simt, să nu își înțeleagă propriile emoții. Și atunci au nevoie de timp și spațiu să se lămurească. Bărbații mai au o abilitate pe care femeile nu o înțeleg: aceea de a se detașa complet de emoții. Și atunci nu simt nimic. Asta este de neconceput pentru o femeie!

Bărbații funcționează mai mult rațional decât emoțional. Dacă vrei să afli ce simte un bărbat, întreabă-l ce crede despre o anumită situație sau ce părere are în loc să îl întrebi ce simte. Este mai simplu pentru el să îți comunice gândurile pe care le are decât emoțiile.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
BeFunky collage (22) jpg
calarasi chiciu
Soldați ucraineni în apropiere de Liman FOTO Profimedia
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg