Băuturi de evitat înainte de sex


    Sunt câteva băuturi de evitat înainte de sex, dacă nu vreți să aveți probleme în viaţa sexualăfoto: 123RF
Sunt câteva băuturi de evitat înainte de sex, dacă nu vreți să aveți probleme în viaţa sexualăfoto: 123RF

Majoritatea bărbaţilor cred că alcoolul băut înaintea unei partide de sex îi face mai virili. Aşa cum există, băuturi recomandate pentru creşterea apetitului sexual, la fel putem vorbi şi despre cele care scad dorinţa. Specialiştii au făcut un clasament cu cele mai importante băuturi de evitat înainte de sex care afectează viaţa sexuală.

Este sigur că alcoolul diminuează performanţele sexuale dacă este băut în exces, iar partenerul de viaţă ar putea fi chiar degustat dacă se depăşeşte limita. O cantitate prea mare sau consumul constant de alcool poate afecta in mod negativ relatia sexuala dintre doi parteneri. Iată care sunt cele mai importante băuturi de evitat înainte de sex pe care trebuie să le aveţi în vedere.

În general, bărbaţii sunt mari consumatori de bere, însă aceasta trebuie băută cu moderaţie sau chiar evitată înaintea unei partide de sex. Pe lângă faptul că simţi nevoia să urinezi tot timpul, te balonează şi îţi creează disconfort în intimitate. Berea este considerată de specialişti una dintre acele băuturi de evitat înainte de sex.

Băuturi de evitat înainte de sex: Sucurile acidulate

Majoritatea persoanelor consumă aceste produse deşi, sunt conştienţi că sunt nocise pentru organism. Sucurile acidulate sunt băuturi de evitat înainte de sex fiindcă provoacă balonări şi disconfort în timpul actului sexual. De exemplu, produsele care conţin foarte mult zahăr, aşa cum sunt şi sucurile acidulate duc la o creştere bruscă şi la o cădere imediată a nivelului de zahăr din sânge, proces ce scade şi nivelul de testosteron. Acest hormon afectează în mod direct dorinţa de a face sex, iar produsele cu foarte mult zahăr pot scădea libidoul.

Băuturi de evitat înainte de sex: Alcoolul

Alcoolul consumat în cantităţi mari nu are deloc efect afrodisiac, poate afecta serios performanţele sexuale şi din acest  motiv face parte din categoria, „băuturi de evitat înainte de sex”. În general, se spune că un pahar cu vin sau o cupă de şampanie sunt recomandate înaintea unui act sexual fiindcă dezinhibă, dar nu mai mult.

Băuturi de evitat înainte de sex: Toate care conţin mentă

Menta are un efect de răcorire asupra organismului, dar scade apetitul sexual. Evitaţi să folosiţi menta înaintea unei partide de sex, sub toate formele ei, chiar şi pentru împrospătarea gurii.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg