Băuturi de evitat înainte de sex


    Sunt câteva băuturi de evitat înainte de sex, dacă nu vreți să aveți probleme în viaţa sexualăfoto: 123RF
Sunt câteva băuturi de evitat înainte de sex, dacă nu vreți să aveți probleme în viaţa sexualăfoto: 123RF

Cei mai mulți bărbaţi cred că alcoolul băut înaintea unei partide de sex îi face mai virili. Aşa cum există băuturi recomandate pentru creşterea apetitului sexual, la fel putem vorbi şi despre cele care scad dorinţa. Specialiştii au făcut un clasament cu cele mai importante băuturi de evitat înainte de sex.

Este sigur că alcoolul diminuează performanţele sexuale, dacă este băut în exces, iar partenerul de viaţă ar putea fi chiar degustat dacă se depăşeşte limita. O cantitate prea mare sau consumul constant de alcool pot afecta în mod negativ relația sexuală dintre doi parteneri. Iată care sunt cele mai importante băuturi de evitat înainte de sex pe care trebuie să le aveţi în vedere.

În general, bărbaţii sunt mari consumatori de bere, însă aceasta trebuie băută cu moderaţie sau chiar evitată înaintea unei partide de sex. Pe lângă faptul că simţi nevoia să urinezi tot timpul, te balonează şi îţi creează disconfort în intimitate. Berea este considerată de specialişti una dintre acele băuturi de evitat înainte de sex.

Băuturi de evitat înainte de sex: 2. Sucurile acidulate

Cele mai multe persoane consumă aceste produse deşi sunt conştiente că sunt nocive pentru organism. Sucurile acidulate sunt băuturi de evitat înainte de sex, fiindcă provoacă balonări şi disconfort în timpul actului sexual. De exemplu, produsele care conţin foarte mult zahăr, aşa cum sunt şi sucurile acidulate, duc la o creştere bruscă şi la o cădere imediată a nivelului de zahăr din sânge, proces ce scade şi nivelul de testosteron. Acest hormon afectează în mod direct dorinţa de a face sex, iar produsele cu foarte mult zahăr pot scădea libidoul.

Băuturi de evitat înainte de sex: 3. Tăriile

Alcoolul tare, mai ales dacă este consumat în cantităţi mari, nu are deloc efect afrodiziac, poate afecta serios performanţele sexuale şi, din acest motiv, face parte din categoria, „băuturi de evitat înainte de sex”. În general, se spune că un pahar cu vin sau o cupă de şampanie sunt recomandate înaintea unui act sexual fiindcă dezinhibă, dar nu mai mult.

Băuturi de evitat înainte de sex: 4. Cele care conţin mentă

Mentolul produs de mentă are un efect de răcorire asupra organismului, dar, atenție, scade și apetitul sexual. Evitaţi așadar să folosiţi menta înaintea unei partide de sex, sub toate formele ei, chiar şi pentru împrospătarea gurii.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg