Bea o cafea, apoi mănâncă ceșcuța și lingurița!

Ultima actualizare:

    Ceșcuțele sunt potrivite atât pentru cafea, cât și pentru înghețată sau coniac
Ceșcuțele sunt potrivite atât pentru cafea, cât și pentru înghețată sau coniac

Să-ți bei cafeaua, iar apoi să savurezi ceșcuța și lingurița pare o glumă bună, dar nu este! Chiar poți să faci asta și nu e rău deloc, ținând cont că ceșcuța e dintr-o napolitană fină, cu ciocolată, iar lingurița, dintr-un biscuite aromat. Vezi cât costă accesoriile nou-intrate și pe piața din România!

Românii sunt mari iubitori de cafea, iar acest lucru este confirmat și de ultimele statistici ale Euromonitor. Potrivit raportului, în anul 2017, valoarea pieței de cafea din țara noastră a ajuns la 1,4 miliarde de lei, în creștere față de anii precedenți.

Datele mai arată că mulți români preferă cafeaua de la automate, metodă deloc prietenoasă cu mediul înconjurător, ținând cont că, anual, milioane sau poate zeci de milioane de peturi de carton și plastic sunt aruncate la coșul de gunoi.

Pentru a combate acest fenomen îngrijorător, un român a introdus în țara noastră o metodă mai dulce și mult mai prietenoasă cu mediul, și anume ceștile de cafea comestibile și lingurițele din biscuite. Metoda este una occidentală, pusă la cale de un grup de mari branduri producătoare de cafea.


    Ceșcuța este din napolitană și glazură de ciocolată
Ceșcuța este din napolitană și glazură de ciocolată

„Schimbarea pleacă din noi și este foarte ușor să avem grijă de mediul înconjurător, totul este să ne dorim cu adevărat și să conștientizăm cu adevărat că așa nu se mai poate. Marile branduri de cafea au înțeles importanța conservării mediului înconjurător și, în acest sens, au creat ceștile de cafea comestibile, dintr-o napolitană specială, acoperite cu o glazură fină de ciocolată belgiană, o soluție prietenoasă cu natură și extrem de gustoasă pentru iubitorii de cafea și nu numai. După succesul pe care l-am avut în România cu această metodă inedită, am adăugat la pachet și delicioasele lingurițele din biscuite, pentru a aduce o notă de eleganță”, spune Iosif Molnar, directorul magazinului care a introdus pe piața din România inedita metodă de a savura cafeaua.


    Lingurița din biscuite are 6 cm lungime
Lingurița din biscuite are 6 cm lungime

Ceștile comestibile de cafea și lingurițele din biscuite sunt potrivite pentru oricine, fie că aleg să le consumi cu un espresso aromat, să le deguste cu coniac sau creme de wisky sau să le savureze cu înghețata  preferată, acestea reprezintă o invenție inedită atât pentru noi cât și pentru mediul înconjurător.

Un set de 12 ceșcuțe comestibile costă 32.90 lei. O ceșcuță are o capacitate de 60 ml și 43,6 kcal. De asemenea, un set de 12 lingurițe din biscuit costă 7.90 lei. O linguriță are lungimea de 6 cm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net