Beneficiile masturbarii la femei

Ultima actualizare:

    Beneficiile masturbării la femei sunt nenumărate, dar unul dintre cele mai importante este că prin această metodă multe dintre ele ajung să înveţe cum să aibă orgasmfoto: 123RF
Beneficiile masturbării la femei sunt nenumărate, dar unul dintre cele mai importante este că prin această metodă multe dintre ele ajung să înveţe cum să aibă orgasmfoto: 123RF

Puține persoane vorbesc despre masturbare ca fiind o parte esenţială a vieţii sexuale. Este o activitate sănătoasă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, având numeroase beneficii pentru organism şi pentru starea de spirit.

Masturbarea la femei a fost considerată mult timp un subiect tabu şi destul de ruşinos. Însă nu trebuie să mai luaţi în calcul aceste aspecte fiindcă intimitatea este un lucru privat de care trebuie să vă bucuraţi aşa cum ştiţi mai bine.  Pe de altă parte, cele mai multe femei spun că orgasmele pe care le au în timpul masturbării sunt mai puternice decât cele din timpul actului sexual. Iată care sunt beneficiile masturbării la femei.

1. Îmbunătăţeşte starea de spirit

Cercetătorii au ajuns la concluzia că masturbarea contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii celor care o practică şi implicit a vieţii sexuale. Masturbarea este soluţia ideală pentru femeile singure care vor să se relaxeze şi să aibă o stare de spirit bună. Orgasmul pe care îl obţin în urma masturbării furnizează cea mai mare cantitate de endorfine şi dopamină, hormoni responsabili cu buna dispoziţie.

2. Ameliorează durerile premenstruale

Într-adevăr, este bine ca femeile să se masturbeze, deorece poate fi o metodă eficientă pentru a ameliora durerile premenstruale şi chiar migrenele. Masturbarea ajută şi la combaterea infecţiilor vaginale prin curăţarea vaginului.

3. Echilibrează viaţa sexuală

Deseori se întâmplă ca într-un cuplu, femeia să-şi dorească să facă mai mult sex decât bărbatul. În această situaţie, cea mai bună soluţie pentru ea este să se masturbeze, ceea ce o va ajuta să-şi menţină un echilibru pe plan sexual. Astfel sunt evitate certurile, frustrările şi chiar infidelităţile.

4. Te învaţă cum să ai orgasm

Beneficiile masturbării la femei sunt nenumărate, dar unul dintre cele mai importante este că prin această metodă multe dintre ele ajung să înveţe cum să aibă orgasm. Femeile care pot ajunge la orgasm prin masturbare au foarte mari şanse să ajungă la climax şi cu partenerii de viaţă şi împreună să se bucure de o viaţă sexuală satisfăcătoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net