Beneficiile masturbarii la femei


    Beneficiile masturbării la femei sunt nenumărate, dar unul dintre cele mai importante este că prin această metodă multe dintre ele ajung să înveţe cum să aibă orgasmfoto: 123RF
Beneficiile masturbării la femei sunt nenumărate, dar unul dintre cele mai importante este că prin această metodă multe dintre ele ajung să înveţe cum să aibă orgasmfoto: 123RF

Puține persoane vorbesc despre masturbare ca fiind o parte esenţială a vieţii sexuale. Este o activitate sănătoasă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, având numeroase beneficii pentru organism şi pentru starea de spirit.

Masturbarea la femei a fost considerată mult timp un subiect tabu şi destul de ruşinos. Însă nu trebuie să mai luaţi în calcul aceste aspecte fiindcă intimitatea este un lucru privat de care trebuie să vă bucuraţi aşa cum ştiţi mai bine.  Pe de altă parte, cele mai multe femei spun că orgasmele pe care le au în timpul masturbării sunt mai puternice decât cele din timpul actului sexual. Iată care sunt beneficiile masturbării la femei.

1. Îmbunătăţeşte starea de spirit

Cercetătorii au ajuns la concluzia că masturbarea contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii celor care o practică şi implicit a vieţii sexuale. Masturbarea este soluţia ideală pentru femeile singure care vor să se relaxeze şi să aibă o stare de spirit bună. Orgasmul pe care îl obţin în urma masturbării furnizează cea mai mare cantitate de endorfine şi dopamină, hormoni responsabili cu buna dispoziţie.

2. Ameliorează durerile premenstruale

Într-adevăr, este bine ca femeile să se masturbeze, deorece poate fi o metodă eficientă pentru a ameliora durerile premenstruale şi chiar migrenele. Masturbarea ajută şi la combaterea infecţiilor vaginale prin curăţarea vaginului.

3. Echilibrează viaţa sexuală

Deseori se întâmplă ca într-un cuplu, femeia să-şi dorească să facă mai mult sex decât bărbatul. În această situaţie, cea mai bună soluţie pentru ea este să se masturbeze, ceea ce o va ajuta să-şi menţină un echilibru pe plan sexual. Astfel sunt evitate certurile, frustrările şi chiar infidelităţile.

4. Te învaţă cum să ai orgasm

Beneficiile masturbării la femei sunt nenumărate, dar unul dintre cele mai importante este că prin această metodă multe dintre ele ajung să înveţe cum să aibă orgasm. Femeile care pot ajunge la orgasm prin masturbare au foarte mari şanse să ajungă la climax şi cu partenerii de viaţă şi împreună să se bucure de o viaţă sexuală satisfăcătoare.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg