Bilete de avion de la 49 de lei, spre Iordania

image
În extrasezon găsești cele mai ieftine bilete de avionFoto: Shutterstock

Românii care vor să ajungă la Aqaba, Iordania, pot călători cu o cursă directă, introdusă de Wizz Air. Primul zbor va decola de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă în data de 15 decembrie. Biletele pornesc de la 49 de lei.

Singurul oraș cu ieșire la mare din Iordania, Aqaba este un centru urban cu o cultură, istorie și arhitectură încântătoare, datând din Antichitate. Gazda multor atracții, Aqaba a devenit unul dintre punctele de interes turistic ale țării. Astfel, pasagerii români vor putea călători către unul dintre cele mai încântătoare orașe ale Iordanului cu acest nou zbor accesibil de la Wizz Air. Această nouă rută vine în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații din Orientul Mijlociu, populare pentru vacanțe pe parcursul întregului an.

Cursele spre Aqaba vor fi de două ori pe săptămână, în fiecare miercuri și sâmbătă. Toți călătorii e bine să se intereseze de condițiile din țara de destinație și, pentru mai multă siguranță, se poate adăuga un serviciu suplimentar de flexibilitate, la achiziționarea biletelor. În felul acesta, poți anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare, fără nicio taxă, și primi înapoi în cont 100% din preț, sau poți schimba data călătoriei, ori destinația.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png