Bolizi de lux, expuși la Los Angeles. Un Ferrari hibrid costă 2 milioane de euro

Expoziție de lux în Los Angeles: bijuterii pe roți una și una, cele mai rapide și mai scumpe din lume! Prețurile ating chiar și fabuloasa sumă de 2 milioane de euro. În această colecție de lux se regăsesc și 18 autoturisme de serie limitată. 

Bugatti Veiron
Bugatti Veiron

Cele mai rapide şi mai scumpe maşini din lume au fost expuse în Los Angeles. Printre bijuteriile pe patru roţi se află un model Bugatti Veyron, care poate atinge 400 de kilometri pe oră. Acest autoturism de lux costă un milion de dolari, conform stirileprotv.ro

Bugatti Veyron Super Sport a atins viteza de 431 de kilometri la oră, iar Bugatti a construit o ediție specială de 30 de mașini. Totuși, ele au fost limitate la 415 kilometri la oră pentru a proteja pneurile. Super Sport a fost de asemenea și cea mai puternică versiune Veyron, cu 1184 de cai putere. 

Ferrari hybrid, lansat în 2019 

Ferrari are în cadrul acestei expoziții de lux și un model care poate fi cumpărat cu 2 milioane de euro. Este vorba despre un autoturism Ferrari hibrid, primul de acest tip fabricat de constructorul auto italian.

Primul automobil hybrid Ferrari a fost lansat în 2019. Bolidul are un motor de 1.000 de cai putere și poate atinge viteza de 340km/oră. Noul automobil hibrid sport 4WD SF90 Stradale este o mașină impresionantă, atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic. Noul model de la Ferrari oferă o autonomie de 25 de kilometri folosind doar energie electrică. Este mașina ideală pentru traversarea centrelor urbane aglomerate, pentru a evita suprapoluarea aerului.

Colecţia de lux cuprinde 18 autoturisme de serie limitată. Pot fi admirate la centrul expozițional din Los Angeles până în luna septembrie.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net