Bolizi de lux, expuși la Los Angeles. Un Ferrari hibrid costă 2 milioane de euro

3 ianuarie 2022

Expozi╚Ťie de lux ├«n Los Angeles: bijuterii pe ro╚Ťi una ╚Öi una, cele mai rapide ╚Öi mai scumpe din lume! Pre╚Ťurile ating chiar ╚Öi fabuloasa sum─â de 2 milioane de euro. ├Än aceast─â colec╚Ťie de lux se reg─âsesc ╚Öi 18 autoturisme de serie limitat─â. 

image
Bugatti Veiron

Cele mai rapide ┼či mai scumpe ma┼čini din lume au fost expuse ├«n Los Angeles. Printre bijuteriile pe patru ro┼úi se afl─â un model Bugatti Veyron, care poate atinge 400 de kilometri pe or─â. Acest autoturism de lux cost─â un milion de dolari, conform stirileprotv.ro

Bugatti Veyron Super Sport a atins viteza de 431 de kilometri la or─â, iar Bugatti a construit o edi╚Ťie special─â de 30 de ma╚Öini. Totu╚Öi, ele au fost limitate la 415 kilometri la or─â pentru a proteja pneurile. Super Sport a fost de asemenea ╚Öi cea mai puternic─â versiune Veyron, cu 1184 de cai putere. 

Ferrari hybrid, lansat ├«n 2019 

Ferrari are ├«n cadrul acestei expozi╚Ťii de lux ╚Öi un model care poate fi cump─ârat cu 2 milioane de euro. Este vorba despre un autoturism Ferrari hibrid, primul de acest tip fabricat de constructorul auto italian.

Primul automobil hybrid Ferrari a fost lansat ├«n 2019. Bolidul are un motor de 1.000 de cai putere ╚Öi poate atinge viteza de 340km/or─â. Noul automobil hibrid sport 4WD SF90 Stradale este o ma╚Öin─â impresionant─â, at├ót din punct de vedere estetic, c├ót ╚Öi tehnic. Noul model de la Ferrari ofer─â o autonomie de 25 de kilometri folosind doar energie electric─â. Este ma╚Öina ideal─â pentru traversarea centrelor urbane aglomerate, pentru a evita suprapoluarea aerului.

Colec┼úia de lux cuprinde 18 autoturisme de serie limitat─â. Pot fi admirate la centrul expozi╚Ťional din Los Angeles p├ón─â ├«n luna septembrie.  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg
evaluare nationala 7570751 mediafax foto alexandru dobre jpeg
NDQwJmhhc2g9YWQ4ZDRjM2Q1ODFiMjNhMjBjMGM5YWQ0ZTgwNjc4MDg= thumb jpg