Braconierul care omora căprioare, obligat să se uite lunar la «Bambi»

19 decembrie 2018
image
David Berry Jr.

Asta chiar că le întrece pe toate! Un braconier din Missouri pe nume David Berry Jr. a fost condamnat de un judecător din Lawrence County să se uite cel puţin o dată pe lună la filmul de desene animate „Bambi”. David Berry împreună cu tată lui şi cei doi fraţi ai săi au fost prinşi în timp ce vânau ilegal animale, în special căprioare. Ei acţionau noaptea pentru a nu fi prinşi. David Berry a fost condamnat la un an de închisoare şi obligat să plătească împreună cu familia lui amenda de 51.000 de dolari.

Un braconier american este obligat să se uite la desene animate pe perioada detenţiei. David Berry Jr. a fost prins împreună cu tatăl şi cei doi fraţi ai săi în timp ce vâna animale noaptea. Un tribunal din Lauwrence County, statul Missouri, SUA, a decis ca braconierul să fie obligat de gardieni să vizioneze filmul de animaţie Bambi lunar pentru a nu mai repeta fapta. Conform anchetatorilor, familia Berry a ucis sute de căprioare de-a lungul a mai mulţi ani însă nu au fost prinşi decât recent. În casa lor au fost descoperite zeci de trofee de vânătoare. „Căprioarele erau vânate ilegal pe post de trofee, iar braconierii le tăiau capetele pentru a le adăuga colecţiei lor  şi lăsau trupurile în pădure pentru a fi mâncate de păsări”, a explicat procurorul Dan Trotter. Ordinul judecătorului Robert George de a-l obliga pe Berry să se uite la Bambi a fost pus în aplicare, iar deţinutul se va uita la film până la data de 23 decembrie.

image
David Berry Jr.

Citeşte şi:

Filmele celebrele de la Hollywood care îți pot schimba viața prin ce te învață!

Desene animate de Crăciun numai bune de văzut cu întreaga familie

La pedeapsa de un an de închisoare, lui David Berry Jr. i s-a mai adăugat şi pedeapsa de 120 de zile de închisoare pentru posesie ilegală de armă. Tatăl deţinutului a fost arestat încă din luna august după nouă luni de investigaţii care urmăreau cazuri de braconaj în Kansas, Nebraska şi în Canada. Conform anchetatorilor, fratele lui David Berry Jr, Eric a fost prins în cursul acestui an în compania unei alte persoane în timp ce pândeau căprioare, ascunşi în hăţişuri. Investigaţia care îl privea direct pe David Berry Jr. a început în anul 2015 şi s-a finalizat abia luna aceasta.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png