Britanica Amethyst Realm se mărită cu fantoma care o bântuie de mai bine de un an


    Amethyst Realm, de 29 de ani a făcut dezvăluiri incredibile în timpul emisiunii "This Morning" de la ITV
Amethyst Realm, de 29 de ani a făcut dezvăluiri incredibile în timpul emisiunii "This Morning" de la ITV

Iubirea e oarbă, asta e clar! Britanica în vârstă de 29 de ani Amethyst Realm este cea mai fericită femeie din lume. Motivul: fantoma cu care face sex de un an încoace a cerut-o de nevastă săptămâna trecută. Amethyst a mers în Wookey Hole, din Somerset, săptămâna trecută şi după o partidă pasională de amor a auzit „o voce gravă, masculină şi reală care o cerea de soţie”. Evident a spus „da”. Asta a declarat femeia pentru The Sun.

Este prima femeie din lume care se mărită cu o fantomă cu care trăieşte de mai bine de un an. Amethyst Realm, în vârstă de 29 de ani, a fost într-o excursie în Australia la finele lui 2016. În timp ce se plimba printre tufişurile din deşert, „a simţit o prezenţă fizică puternică”. Acesta a fost primul contact cu fantoma iubăreaţă, care a urmărit-o până în Bristol, la ea acasă. „A fost o compatibilitate sexuală incredibilă şi o atracţie inexplicabilă”, a spus femeia care respinge orice contact cu un bărbat pentru că „ea iubeşte paranormal”.

Amethyst Realm a acceptat cererea în căsătorie venită din partea fantomei

„Nu a fost o cerere în căsătorie clasică. Adică nimeni nu a îngenunchiat şi nu a pus un inel pe degetul celuilalt. Iubitul meu nu are genunchi. El este spirit, este aer. Dar asta a fost prima dată când l-am auzit vorbind. Are o voce gravă, senzuală, sexy şi reală”, a povestit Amethyst. Evenimentul a avut loc în timpul unei excursii la peşterile de la Wookey Hole, din Somerset. Emoţionată, blonda a spus „da” cu glasul tremurând. A întrebat fantoma ce piatră preţioasă să monteze pe inelul de logodnă, dar nu i-a mai răspuns. Amethyst speră ca fantoma să îi dea voie să îşi facă un inel cu un ametist, dar nu refuză nici dacă îi recomandă un diamant.

Cine vine la nunta pe care o face cu fantoma?

Întrebată ce fel de nuntă vrea să organizeze şi când va avea loc fericitul eveniment. Tânăra de 29 de ani a a spus că „nunta va avea loc cât mai curând” şi că la ea vor participa mai mulţi invitaţi. „Sunt 100% convinsă că este o fantomă bărbat. Oricum nu mă interesează foarte tare sexul fantomei atâta timp cât partidele noastre de sex sunt incredibil de intense” a explicat Realm. Pe lista invitaţilor sunt 50 de persoane reale şi peste 25 de spirite. De aceea nunta va fi organizată într-un han cu o terasă generoasă.

A crezut că a rămas însărcinată cu fantoma

În Luna august a acestui an, Amethyst Realm a avut mari emoţii. I-a întârziat ciclul şi a crezut că este gravidă cu fantoma care o urmăreşte încă din timpul călătoriei din Australia. Până la jumătatea lunii septembrie a avut impresia că va naşte un copil peranormal. Însă a fost o alarmă falsă. „Când ne-am întors din Australia, anul acesta, am făcut sex în toaleta avionului. A fost incredibil şi am crezut că am rămas gravidă. Din fericire, a fost o alarmă falsă. Sper să rămân gravidă după nuntă”, a spus Amethyst. Tânăra a explicat că „va naşte un copil fantomă, nu unul real, atunci când va rămâne gravidă”, dar nu o deranjează asta.

Citeşte şi:

Ai curaj? 12 castele bântuite de vizitat vara aceasta

Cele mai importante clădiri bântuite din București FOTO

Prietenii ei o susţint pentru că găsit iubirea sinceră şi adevărată

Amethyst Realm a avut o predispoziţie aparte pentru lumea spiritelor încă de la vârste extrem de fragede. Asta a împiedicat-o să se apropie de „bărbaţii reali”. Însă nici fantomele nu sunt toate uşi de biserică. Realm a avut 15 fantome cu care s-a iubit, dar nici una dintre ele nu a fost la fel de iubitoare şi implicată ca cea pe care a descoperit-o în Australia. „Este multă emoţie, descărcare de energie şi iubire în apropierile noastre. Nu am mai simţit asta niciodată. Aşa mi-am dat seama că el este alesul”, a mai adăugat Amethyst în cadrul emisiunii televizate This Morning, de la postul ITV.

A făcut sex cu 15 fantome diferite, dar nu a fost iubire

Datorită darului cu care s-a născut, Amethyst a fost extrem de curtată de fantome. Nu mai puţin de 15 entităţi energetice au făcut amor cu ea. Dar relaţiile nu au durat pentru că blonda din Bristol s-a trezit părăsită. „Majoritatea actelor sexuale au loc după ce adorm. După ce am orgasm mă trezesc şi reuşesc să văd diferite siluete părăsind încăperea. Nu ştiu dacă fantomele au orgasm, dar îmi place să cred că şi ele simt plăcerea contactului”, a explicat femeia bântuită.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg