Cafenea asaltată de clienți, după ce a primit din greșeală o stea Michelin

simeon stalpnicul png
Oamenii care au dat năvală la “Bouche à Oreille”, cafeneaua situată în micul oraş Bourges, au fost miraţi să găsească un loc ieftinFoto: Facebook

O cafenea micuţă din Franţa a ajuns să nu mai facă faţă clienţilor. Motivul? Lumea a dat năvală după ce locul cu pricina a primit o stea Michelin. Ce-i drept, din greşeală! De fapt, cei de la Ghidul Michelin au confundat două locaţii şi astfel i-au adus notorietate micuţei cafenele din oraşul Bourges.

Oamenii care au dat năvală la “Bouche à Oreille”, cafeneaua situată în micul oraş Bourges, au fost miraţi să găsească un loc ieftin, unde se servea un meniu fix cu lasagna homemade sau o specialitate de vită pentru doar 10 euro, scrie The Telegraph.

Cei de la Ghidul Michelin şi-au cerut scuze, spunând că au confundat cafeneaua cu un restaurant mult mai rafinat, care poartă acelaşi nume, dar care se află în apropierea Parisului.

simeon stalpnicul png
Foto: Facebook

“Brusc, nu mai făceam faţă. Reporterii tot veneau, apoi fiul meu m-a sunat din Paris, unde locuieşte. Aproape că murea de râs”, a declarat proprietara cafenelei Véronique Jacquet, pentru sursa citată mai sus.

Celălalt local, Bouche à Oreille, aflat în Boutervilliers, în apropiere de Paris, oferă clienţilor creier de viţel, tarta cu homar şi pere caramelizate în ciocolată, într-un meniu de 48 de euro, care include şi un pahar de şampanie.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg