Campion mondial la rupt plăcuțe de înmatriculare

Ultima actualizare:

    Bill Clark a rupt 23 de plăcuțe într-un minut
Bill Clark a rupt 23 de plăcuțe într-un minut

Campionul la ridicarea greutăților, Bill Clark din Binghamton, New York, SUA, a stabilit un nou record mondial. El a reușit să rupă în două 23 de plăcuțe de înmatriculare în decurs de un minut stabilind astfel o nouă rubrică în prestigioasa Carte a Recordurilor Guinness.

Plăcuțele de înmatriculare guvernamentare erau ieșite din uz și nu erau rupte sau deteriorate. Bill a recunoscut că s-a apucat să tragă de fiare încă din copilărie pentru că numai în felul acesta reușea să scape de stres.

Printre recordurile lui personale Clark a amintit că a reușit să împingă de la piept 250 kg și să ridice 350 de kilograme la un concurs mondial de Powerlifting. El a mai avut câteva tentative de a stabili recorduri încercând să îndoaie mai multe piese de motocicletă. Recordul a fost stabilit la 22 august 2018, însă experții Guinness au stabilit abia la finele lunii martie că performanța lui este demnă de titlul de record mondial.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net