Când o femeie își umezește buzele cu vârful limbii, înseamnă că este excitată

image
Umezirea buzelor cu vârful limbii este un semn de tulburare și de dorință sexualăfoto: 123RF

Ba chiar poate să fie atât de excitată, încât să nu mai aibă niciun control asupra gesturilor ei involuntare, pentru că, de pildă, gura i s-a uscat complet la simpla vedere a iubitului.

Sau își poate umezi buzele în mod deliberat, deschizând gura într-un „O” mare, pentru că după aceea să-și plimbe limba în cercuri, pentru a-i arăta cum intenționează să-și folosească buzele și limba asupra penisului său. În cazul unei fete mai reținute din punct de vedere sexual, umezirea buzelor poate însemna că este foarte atrasă de o persoană, pe care o consideră extrem de atrăgătoare, sexy și pasională. Sau poate însemna că este ușor tulburată, emoționată de cineva, a cărui prezență o agită și-i usucă gura. Este chiar posibil să recurgă la un pahar cu apă.

Apropo, uscarea gurii este un semn de tensiune sexuală, o formă de limbaj corporal, prin care corpul îi transmite minții că se întâmplă ceva.

Umezirea buzelor cu vârful limbii este un semn de tulburare și de dorință sexuală

„Lăsând deoparte limbajul corporal, există totuși o diferență evidentă între umezirea deliberată a buzelor cu vârful limbii și umezirea subconștientă. Un gest deliberat, o femeie care își mișcă lent și atrăgător limba peste forma ovală a gurii ușor întredeschise, vă anunță jucăuș că este flămândă după dumneavoastră”, a spus Eve Marx în cartea sa „101lucruri inedite despre sex”.

Reversul este femeia care își mușcă buza neîncetat în fața ta, sau a cărui limbă țâșnește nervos afară din gură pentru a-și umezi buzele în timp ce-i vorbești sau o privești drept în ochi, care te dorește, însă nu pare chiar foarte fericită să fie în preajma ta. Ce înseamnă asta? Înseamnă că ea nu știe dacă nutrești aceleași sentimente pentru ea, sau dacă vreunul dintre voi ar trebui să ia inițiativa, sau, dacă din întâmplare îi sunteți șef, cum își poate camufla dorința într-un mod care să nu o pună într-o situație penibilă. În tot cazul, umezirea buzelor cu vârful limbii este un semn de tulburare și de dorință sexuală.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
ioan gyuri pascu 465x390 jpeg
militar decedat alba iulia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg