Când un bărbat pune capul pe pieptul unei femei cu siguranţă este mai mult decât îndrăgostit

21 februarie 2020
article img
Când un bărbat îşi pune capul pe pieptul unei femei, cu siguranţă este mai mult decât îndrăgostit de eafoto: 123RF

Când un bărbat îşi pune capul pe pieptul unei femei, cu siguranţă este mai mult decât îndrăgostit de ea. De asemenea, faptul că stă în spaţiul tău personal este un semn clar că se simte bine cu tine.

De cele mai multe ori, ne este mai la îndemână să ne imaginăm că noi suntem cele care se vor răsfăța punându-și capul pe pieptul unui bărbat. Această concepție este strâns legată și de un stereotip conform căruia femeia este cea fragilă, care are nevoie să se simtă protejată la pieptul partenerului ei. Prin urmare, ea este cea care caută să se apropie de bărbat pentru a avea parte de așa ceva.

În unele cazuri însă, când este vorba despre un bărbat îndrăgostit, ne putem aștepta și la situația inversă: el să fie cel care așteaptă să se alinte punându-și capul pe pieptul nostru. Un asemenea gest poate avea următoarele semnificații: are încredere în tine, se simte în largul lui, simte că îl poți ajuta să uite de toate și, nu în ultimul rând, te iubește.

Nu te mira deci dacă al tău partener va adora să stea cu capul la pieptul tău, fără să se gândească la nimic, lăsându-se răsfățat de tine.