Când un bărbat pune capul pe pieptul unei femei cu siguranţă este mai mult decât îndrăgostit

21 februarie 2020
image
C├ónd un b─ârbat ├«┼či pune capul pe pieptul unei femei, cu siguran┼ú─â este mai mult dec├ót ├«ndr─âgostit de eafoto: 123RF

C├ónd un b─ârbat ├«┼či pune capul pe pieptul unei femei, cu siguran┼ú─â este mai mult dec├ót ├«ndr─âgostit de ea. De asemenea, faptul c─â st─â ├«n spa┼úiul t─âu personal este un semn clar c─â se simte bine cu tine.

De cele mai multe ori, ne este mai la ├«ndem├ón─â s─â ne imagin─âm c─â noi suntem cele care se vor r─âsf─â╚Ťa pun├óndu-╚Öi capul pe pieptul unui b─ârbat. Aceast─â concep╚Ťie este str├óns legat─â ╚Öi de un stereotip conform c─âruia femeia este cea fragil─â, care are nevoie s─â se simt─â protejat─â la pieptul partenerului ei. Prin urmare, ea este cea care caut─â s─â se apropie de b─ârbat pentru a avea parte de a╚Öa ceva.

├Än unele cazuri ├«ns─â, c├ónd este vorba despre un b─ârbat ├«ndr─âgostit, ne putem a╚Ötepta ╚Öi la situa╚Ťia invers─â: el s─â fie cel care a╚Öteapt─â s─â se alinte pun├óndu-╚Öi capul pe pieptul nostru. Un asemenea gest poate avea urm─âtoarele semnifica╚Ťii: are ├«ncredere ├«n tine, se simte ├«n largul lui, simte c─â ├«l po╚Ťi ajuta s─â uite de toate ╚Öi, nu ├«n ultimul r├ónd, te iube╚Öte.

Nu te mira deci dac─â al t─âu partener va adora s─â stea cu capul la pieptul t─âu, f─âr─â s─â se g├óndeasc─â la nimic, l─âs├óndu-se r─âsf─â╚Ťat de tine.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg