Care au fost ultimele cuvinte ale lui Einstein, pe patul de moarte

image
Einstein avea 76 de ani când a murit @shutterstockclickpentrufemei.ro

Savantul de origine german─â a elaborat teoria relativit─â┼úii ┼či a c├ó┼čtigat, ├«n 1921, premiul Nobel pentru fizic─â dup─â ce reu┼čise s─â explice efectul fotoelectric. Prin urmare, orice mesaj pe care ├«l avea genialul fizician de transmis lumii ├«ntregi era de mare interes.

Pe 17 aprilie 1955, Einstein a suferit un anevrism abdominal ┼či a fost dus de urgen┼ú─â la spital. ├Äns─â acolo a refuzat s─â intre ├«n opera┼úie, prefer├ónd s─â treac─â la cele ve┼čnice f─âr─â s─â ├«ncerce s─â-┼či prelungeasc─â via┼úa artificial. Pe patul de spital, ├«ns─â, a chemat asistenta l├óng─â el pentru a-i transmite un ultim mesaj. Care a fost acesta?

Orice calcul, orice mâzgălitură făcută de Albert Einstein în timpul vieţii valorează enorm din moment ce ar exista posibilitatea să ofere informaţii noi despre teoriile la care lucra el, precum crearea universului, călătoriile în timp, găurile negre sau găurile de vierme. De aceea, ultimele sale cuvinte rostite pe patul de moarte sunt de-o importanţă majoră. Ce mesaj a avut să ne transmită savantul în ultimele sale clipe de viaţă?

Se afla pe patul de spital c├ónd a chemat asistenta l├óng─â el s─â-i spun─â ceva. Ea s-a aplecat curioas─â spre el ┼či a ascultat tot ce-a avut de spus genialul fizician.

Cite╚Öte aici despre ultimul mesaj al lui Einstein. Care au fost cuvintele oferite de savant umanit─â╚Ťii?

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
george simion port popular jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg