Care este legătura între sex și inteligență

Ultima actualizare:

    Sexul și inteligența crescută merg mână în mânăclicksanatate.ro
Sexul și inteligența crescută merg mână în mânăclicksanatate.ro

Vrei să știi secretul unui IQ ridicat? Oamenii de știință susțin că dacă faci mai mult sex îți poți îmbunătăți viteza de gândire.

Experții din Olanda au descoperit că dacă ai o viață sexuală activă activitatea cerebrală are de câștigat, scrie Daily Star. Aceștia au cercetat obiceiurile sexuale a peste 2.000 de bărbați și femei și au tras concluzia că persoanele care fac sex în mod regulat pot gândi mai bine și mai repede. Ba chiar au o memorie mai bună decât cei care sar peste această activitate.

Oamenii de știință de la Universitatea Italiană din Pavia au descoperit și ei același lucru. Ei au explicat că activitatea sexuală mai intensă încujarează creșterea nervoasă, ceea ce amplifică puterea cerebrală. Primele stadii ale unei relații și îndrăgostirea au același efect, mai afirmă experții.

Există și o veste proastă pentru cei care au relații stabile și de durată: cu cât ești de mai mult timp cu cineva, cu atât efectul benefic al sexului asupra funcționării creierului scade. Ca să contracareze acest efect, ei trebuie să facă sex mult mai des decât cei care sunt la început. Sau să se îndrăgostească de altcineva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net