Care sunt pașii pentru a ajunge la casa visurilor tale?


    Foto: Suwatchai Pluemruetai / Shutterstock.com
Foto: Suwatchai Pluemruetai / Shutterstock.com

Construirea unei case nu este deloc ușoară, iar de la primele măsurători până la ultimele amenajări interioare este cale lungă.

Există, într-adevăr, mai multe variante la care poți apela pentru a avea locuința pe care ți-o doreai dintotdeauna, una dintre ele fiind achiziția unei locuințe gata finalizate, însă pentru pretențioși, construirea locuinței de la A la Z este cea mai sigură și bună variantă. În felul acesta, ai șansa de a face totul exact pe placul tău, fără a încerca să te acomodezi la ceva existent. 

De la construire la amenajare

Procesul de construire a unei locuințe este unul destul de anevoios. După obținerea avizelor necesare, e nevoie de contactarea unei echipe de constructori care să te ajute cu ridicarea propriu-zisă a locuinței, de la turnarea fundației la construirea zidurilor și finalizarea acoperișului. Fiecare dintre aceste etape este extrem de obositoare și costisitoare, însă pas cu pas poți ajunge să obții casa pe care ai visat-o dintotdeauna. 

După construirea propriu-zisă a casei, urmează montarea ușilor și a ferestrelor, iar procesul de amenajare interioară poate începe. Finisarea pereților, montarea podelelor, gresia și faianța vor fi urmate de cea mai frumoasă și curată parte din tot procesul de construire: mobilarea și înfrumusețarea interiorului. 

Cum să îți amenajezi locuința?

Pentru ca interiorul locuinței să fie, într-adevăr, unul de vis, ai posibilitatea de a apela la un designer care se ocupă în mod special de acest lucru. Dacă aceasta nu este o opțiune fiabilă pentru tine, atunci poți face diverse simulări pe calculator, prin programe existente în acest scop, astfel încât tot ceea ce faci să fie în acord cu ceea ce ți-ai dorit, dar și cu ceea ce se poartă. 

Alegerea unui mobilier pentru fiecare cameră potrivit se face mai ales în funcție de preferințele personale, dar nu uita să ții cont și de ceea ce se poartă la momentul respectiv. Este foarte important ca ceea ce alegi să fie înainte de toate util, apoi plăcut. Mobilează fiecare cameră așa cum ți-ai dorit sau cum ți-ai imaginat, însă nu uita să ai în vedere și aspectul estetic, și pe cel practic. 

Pasul final este reprezentat de alegerea unor draperii, perdele și covoare moderne pentru locuință. Fă și aceste alegeri în acord cu ceea ce ai ales până acum și realizează toate demersurile necesare pentru ca locuința în care vei intra să fie cea la care ai visat cu mult timp în urmă.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg