Carmen Harra, față-n față cu Donald Trump! Fostul lider SUA a umilit-o: «Cine ești tu să stai cu mine»

Astrologul Carmen Harra nu-l are deloc la inimă pe Donald Trump, fostul președinte al SUA. Harra a relatat momentul când l-a întâlnit marele afacerist, în urmă cu ceva timp, iar comportamentul său a revoltat-o la culme, iar între cei doi a avut loc și un schimb de replici foarte acid.

image

«Trump este un narcisist malign»

Carmen Harra este unul dintre cei mai apreciați astrologi din România și trăiește o viață fascinantă, plină de neprevăzut. Aceasta s-a mutat din 1983 în Statele Unite ale Americii și a avut ocazia să se învârtă mereu în lumea bună. Astrologul Carmen Harra declarat că deși fostul președinte al SUA, Donald Trump, se bucură de foarte multă popularitate, acesta nu are deloc un caracter plăcut și i-a lăsat o impresie foarte neplăcută. 

 „Trump este un narcisist malign, care nu suportă să nu faci ca el, și este extrem de răzbunător”, a spus Carmen Harra, pentru Radio Gold FM. 

Una dintre situațiile care a enervat-o la culme pe Carmen Harra, în ceea ce-l privește pe Donald Trump, au fost declarațiile acestuia cu privire la Nancy Pelosi, actuala președintă a Camerei Reprezentanților din Congresul Statelor Unite. Carmen Harra a mărturisit că o cunoaște pe Nancy Pelosi, pe care o consideră o femeie remarcabilă și i s-a părut de-a dreptul inacceptabil că Trump a ironizat-o pe aceasta din cauza vârstei. 

«Eu o cunosc pe Nancy Pelosi foarte bine. E o femeie frumoasă, o femeie de bun simț, chiar dacă a mai făcut greșeli. Să-ți bați joc de o femeie de 80 și ceva de ani… când și tu te îndrepți spre 80 de ani… e prea meschin», a declarat Carmen Harra. 

Conflictul dintre Carmen Harra și Donald Trump: «Nu eram genul lui»

Ceea ce i-a pus capac lui Carmen Harra, în ceea ce privește persoana lui Donald Trump, a fost chiar momentul în care a dat nas în nas cu acesta, atunci când a luat masa în același local cu el, în cadrul aceluiași eveniment. Donald Trump a avut un comportament arogant și lipsit de respect față de Carmen Harra, dar astrologul n-a ținut cont de statutul acestuia și i-a dat o replică pe măsură. 

 „Mi-a spus: ‘Cine ești tu? Cine ești tu să stai cu mine la masă?!‘ pentru că nu eram genul lui”, a relatat carmen Harra.

Aceasta nu s-a lăsat călcată în picioare și l-a confruntat: „I-am spus: ‘ești un caracter mic!‘”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
bacteria care te poate ucide
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png