Carmen Harra, previziuni sumbre pentru următorii 10 ani! „Situația este scăpată de sub control”

Ultima actualizare:

Carmen Harra vine cu vești nu tocmai pozitive pentru următorii 10-12 ani. Celebra clarvăzătoare spune că va fi o perioadă dificilă. Vom avea parte de multe incertitudini. Vor dispărea banii de hârtie și vor apărea noi viruși.

Carmen Harra spune că ne așteaptă 10-12 ani dificili Foto: Facebook
Carmen Harra spune că ne așteaptă 10-12 ani dificili Foto: Facebook

Carmen Harra: ,,Banii de hârtie vor dispărea"

„Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra

Carmen Harra: „Vor apărea noi viruși"

Carmen Harra a mărturisit că, pe lângă problemele de natură economică, ne vom confrunta și cu problemele psihologice și emoționanale. Totodată, celebra clarvăzătoare a subliniat faptul că vor apărea noi viruși și vom trece printr-o perioadă dureroasă. 

„Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri", a declarat Carmen Harra, scrie antena3CNN.ro. 

Carmen Harra spune că situația este scăpată de sub control 

„Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă.

Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea”, a mai spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
mary astor foto profimedia
la rinconada captura video jpg
Betty Lou Oliver captura video jpg
studenti facultate pixabay jpeg
Sfântul Ilie FOTO News.ro
pensionari spania jpg
Muscate curgatoare
estonia al cincilea anotimp parcul national soomaa 6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net