Carmen Harra, o nouă reacție la adresa lui Theo Rose: „Îi doresc un palmares similar când ajunge la vârsta mea”

După ce Carmen Harra a afirmat că Theo Rose și Anghel Damian nu sunt suflete pereche și nici nu vor rămâne împreună, mama artistei a avut o reacție furibundă la adresa celebrului numerolog. Carmen Harra a avut din nou ceva de punctat, așa că a postat pe contul său de Facebook un mesaj în acest sens. 

Carmen Harra a avut o nouă reacție la adresa artistei Theo Rose. Aceasta susține că se simte deranjată de faptul că este numită clarvăzătoare și că este, de fapt, numerolog și artistă cu un palmares incredibil în domeniul în care activează. 

Harra a ținut să puncteze faptul că are o carieră notabilă și că îi dorește artistei Theo Rose să ajungă și ea la aceeași performanță, atunci când va avea vârsta ei. 

Carmen Harra: „Eu nu știu cine este Theo Rose”

În mesajul său, Carmen Harra a ținut să se înțeleagă faptul că nu știe cine este Theo Rose și că tot ceea ce a spus în legătură cu ea a fost legat de relația de cuplu pe care aceasta o are cu Anghel Damian, bărbatul pe care urmează să-l facă și tată. 

„Eu nu știu cine este Theo Rose și nu vorbesc neîntrebată și nu sunt clarvăzătore. Sunt cântăreață, (am înregistrat 10 albume discografice ) și 3 CD uri în America, ultimul în 2019 lansat la Londra, sunt scriitor american (am scris 11 cărți publicate în America, unele traduse în zeci de limbi). Am emisiunile mele de radio în America săptămânal, apar la emisiuni de televiziune în toată lumea pe diferite teme.

Articolele mele apar în toată presa mondială. (Daily Mail, New York Post, Huffington Post etc). Menirea mea este să ajut oameni cu informații, să promovez spiritualitate și să anticipez evenimente care pot fi schimbate. Vorbesc în calitate de psiholog și expert în relații umane! Îi doresc lui Theo să aibă un palmares similar când ajunge la vârsta mea”, a scris Carmen Harra, în mesajul său postat pe Facebook.

Citește și - Carmen Harra, avertisment pentru Andra și Măruță: „Nu sunt suflete pereche!”

Theo Rose, despre Carmen Harra

Și artista Theo Rose a avut ceva de spus cu privire la acest subiect. Neștiind în ce este implicată mama sa, a aflat apoi că Nina Diaconu a fost deranjată de afirmațiile făcute de Carmen Harra chiar cu privire la propria sa persoană!

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit cu cine s-o fi certat mama, cum a ajuns ea să se certe cu omul (…) M-am gândit pe cine o fi supărat mama. O doamnă numerolog a zis și ea ce a citit în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii (…) Dacă te uiți așa la cifră, scrie în ea că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart.

Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat înjurături”, a mărturisit Theo Rose, pe contul său de Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net