Mama lui Theo Rose dă de pâmânt cu Carmen Harra

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anghel Damian (31 de ani) și Theo Rose (25 de ani) formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la ora actuală, iar în curând vor fi și părinți. Carmen Harra a spus că relația lor nu va dura, însă mama cântăreței altă părere și o înfruntă pe celebra prezicătoare.

După ce s-a aflat că Theo Rose e gravidă, tot mai multe persoane au început să își dea cu părerea despre cât de serioasă este relația dintre cei doi, dar și cât o să dureze. Printre persoanele care a declarat public, sus și tare, că dragostea lor nu o să fie nu o să fie până la adânci bătrâneți se numără și Carmen Harra (67 de ani).

Citește și Viitorul tătic Anghel Damian: „Sunt împăcat. Am o viaţă personală, perfect asumată şi punct”

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație.

 Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, a declarat carmen Harra, la Prima TV.

Mama lui Theo Rose: „Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață!”

În urma acestor declarații făcute de Carmen Harra, mama lui Theo Rose a pus tunurile pe clarvăzătoare.

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață lor. Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.

Și dacă ține relația și dacă nu ține este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât.”, a spus, pentru Click!, Nina Diaconu.

Click! spune

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de iubire de doar patru luni. Cei doi încearcă să își țină relația cât mai departe de ochii lumii, pentru a se bucura unul de altul.

De spus este și faptul că Theo și Anghel vin după două relații de lungă durată cu alți parteneri de viață. Artista s-a iubit timp de șase ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, iar Anghel Damian a fost împreună cu regizoarea Lia Bugnar, timp de nouă ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net