Legătura dintre mama lui Theo Rose și Teo Trandafir! Ce a spus Nina Diaconu despre prezentatoarea TV

Mama lui Theo Rose are toate motivele să fie în culmea fericirii. Artista are o carieră de succes, atât ca actriță, cât și în domeniul muzical. Mai mult, se pregătește să devină mamă pentru prima oară, după doar câteva luni de când a început o nouă poveste de dragoste cu Anghel Damian.

Theo Rose are parte de sprijinul familiei în cea mai frumoasă perioadă din viața ei de până acum. Artista are o relație extrem de strânsă cu mama sa, de la care a moștenit și din frumusețea deosebită. Cu toate că nu este atât de activă pe internet precum actrița din serialul Clanul, Nina Diaconu a ținut să posteze un moment important pentru ea, pe Instagram.

Citește și: Ea este Raluca Diaconu, frumoasa și talentata soră a lui Theo Rose

Ce a dezvăluit mama lui Theo Rose despre Teo Trandafir

După ce a văzut-o față în față pe îndrăgita prezentatoare TV de la Kanal D, Nina Diaconu și-a dorit să facă o poză alături de aceasta. Ulterior, a postat-o pe contul ei de Instagram, alături de o dezvăluire care i-a cucerit pe urmăritorii ei de pe rețeaua de socializare.

"Ce mult o iubesc!", este mesajul postat de mama lui Theo Rose, pe contul personal de Instagram.

Ce spune Nina Diaconu despre Anghel Damian

Mama artistei este cucerită de noul iubit al lui Theo Rose. Mai mult decât atât, părinții actriței din serialul Clanul nu intervin în deciziile de cuplu ale tinerilor îndrăgostiți, sprijinindu-i indiferent de calea pe care aleg să meargă împreună mai departe. Nina Diaconu și soțul ei țin pasul cu vremurile moderne și consideră că iubirea este cea mai importantă, nu o hârtie oficială.

„Nu am discutat cu ei despre nuntă, pentru că este strict problema lor. Noi, ca părinți, trebuie să avem mintea deschisă, să gândim deschis, nu mai trăim vremurile care erau acum o sută de ani. S-au schimbat lucrurile, au evoluat, s-au modernizat! Important este ca ei să fie bine. În rest, totul se face în timp și cu calm. Dacă este să fie nuntă bine, dacă nu, asta este, ce e dat de la Dumnezeu o să se întâmple.”, a spus Nina Diaconu, în exclusivitate pentru Click!

Iată și: Theo Rose, momente fierbinți cu Denis Hanganu! „Să nu se uite tata la episodul 9 din Clanul că e... vaaai!”

Cum are grijă Anghel Damian de Theo Rose

Dincolo de modul lui înțelept în care gândește și comunică Anghel Damian, mama lui Theo Rose a apreciat foarte mult și modul în care acesta o protejează pe iubita lui, în special acum, pe perioada sarcinii.

„Ne bucurăm de aceste momente frumoase alături de ei. Este incredibil ce se întâmplă. Theo este bine și se bucură de această perioadă frumoasă din viață ei. Anghel Damian este așa cum nu am mai văzut până acum. Un băiat înțelept, cu un rost în viață, este o persoană caldă și plăcută, este absolut minunat.

I-am și zis că este ceva ce nu vezi tot timpul! Pe lângă asta, el este foarte responsabil cu fiica mea. Este ceva ce noi nu am mai văzut. Are grijă de ea să nu se obosească prea mult, să îi fie bine. O iubește și o protejează la fiecare pas.”, a mai declarat Nina Diaconu, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net