Ea este Raluca Diaconu, frumoasa și talentata soră a lui Theo Rose

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Theo Rose, pe numele ei real Teodora Maria Diaconu, are 25 de ani. S-a născut în Prahova, în comuna Izvoarele, are o soră mai mare, Raluca Diaconu, şi un frate, Radu. Click! a stat de vorbă cu Raluca Diaconu despre cariera ei muzicală, dar şi despre celebra sa soră mai mică.

image

Raluca a orientat-o pe Theo spre muzică

Raluca m-a îndreptat către muzică, ea şi-a descoperit dorinţa de a cânta, de a fi artistă, pe la 16 ani. Părinţii mei n-au fost deschişi la început, pentru că fiind la ţară, şansele să ajungi mare artistă erau minime. Nu puteai ajunge să cânţi la evenimente. Există multe exemple în jurul nostru, dar nu-ţi închipui că poţi fi chiar tu unul dintre aceia care au succes. Pe mine ai mei m-au susţinut din răsputeri, dar pe sora mea nu, la începuturile ei, când şi-a dorit să cânte. N-au fost întru totul de acord cu ideea asta. Până când ea a început să se descurce singură şi nu a mai avut nevoie de susţinere, le-a arătat că merge într-o zonă curată şi că lumea asta nu este aşa cum îşi închipuie ei. După care eu când am ales la fel, muzică, părinţii m-au lăsat pe mâna soră-mii şi ea s-a ocupat de tot ce ţine de cultură muzicală, îndrumarea către o tehnică vocală bună şi tot ce au însemnat festivaluri de muzică”, ne-a povestit Theo Rose despre începuturile celor două surori în showbiz.

Mai multe informaţii despre  Raluca Diaconu veţi afla şi din interviul realizat de Click! TV
Mai multe informaţii despre Raluca Diaconu veţi afla şi din interviul realizat de Click! TV

Acum, Theo Rose este cântăreaţă consacrată, a prezentat concursul Superstar, în prezent joacă în serialul „Clanul” de la PRO TV şi este şi jurat la „Vocea României”, iar sora ei Raluca Diaconu este cântăreaţă de muzică populară, prezentatoare a celor mai îndrăgite programe de la Favorit TV, cât şi realizatoare de emisiuni radio, pentru postul Naţional FM. Iată ce ne-a povestit Raluca Diaconu, în exclusivitate, pentru Click!

De câţi ani, în televiziune? 

De opt ani.  

Ce îţi mai aminteşti despre debut? 

Îmi amintesc perfect zilele de casting. Ştiu că au fost peste 40 de concurenţi, erau şi alţi interpreţi de muzică populară, erau fete frumoase, erau şi alţi oameni care mai făcuseră televiziune, dar a fost şansa mea! M-am dus fără aşteptări, am fost aproape relaxată şi astfel a început o poveste pe care o visasem din copilărie. A fost o perioadă de debut foarte intensă pentru mine, cu multă muncă. Dar au fost oameni care au crezut în mine, în talentul meu, oameni de la care am învăţat televiziune şi cărora le sunt recunoscătoare. Diferit a fost debutul în radio. A fost doar o tranziţie, iar azi fac şi televiziune, şi radio, pe lângă muzică. 

Tatăl este  foarte mândru  de cele două fete
Tatăl este foarte mândru de cele două fete

Pe când un nou duet cu sora ta? 

Nu ştiu. Anul trecut am lansat un colind, împreună cu Damian Drăghici: noi două şi el, la iniţiativa lui. Îmi este foarte drag acest cântec. Nu ne-am planificat alt duet. Avem drumuri diferite şi nu forţăm nimic, nici în relaţia noastră, nici în zona profesională. Dacă Dumnezeu vrea, vom mai cânta împreună. Eu am scris câteva dintre duetele noastre, ele sunt pe YouTube. Aşa am simţit atunci! Când vom avea noutăţi împreună, le vom anunţa!  

Apropo, acum amândouă sunteţi extrem de ocupate. Mai aveţi timp să petreceţi înpreună? Cum vă place să petreceţi timpul împreună, de obicei? 

Ne vedem rar, programul nostru este foarte plin şi suntem foarte muncitoare. Însa anul acesta am fost într-o vacanţă împreună, în Thailanda. A fost cadou de ziua mea din partea ei! O vacanţă spectaculoasă, cu experienţe frumoase, în care ne-am şi odihnit foarte mult! 

Theo şi Raluca  îşi petrec mereu  sărbătorile împreună  cu familia
Theo şi Raluca îşi petrec mereu sărbătorile împreună cu familia

Ce planuri ai pentru acest Crăciun? 

Crăciunul îl petrec de obicei cu familia, la Izvoarele. Este una dintre puţinele ocazii când ne strângem toţi fraţii acasă. Fratele nostru s-a căsătorit anul acesta, familia se măreşte şi este frumos. În plus, eu am activităţi în Prahova, alături de elevii mei de la cele două centre culturale din Vălenii de Munte şi din Izvoarele, de care mă leagă colaborări trainice; mergem la colindat, susţinem spectacole de colinde, iar asta intensifică atmosfera de sărbători. Astfel, reuşesc să simt mai intens şi să mă conectez şi mai bine cu esenţa sărbătorilor de iarnă. 

De Revelion telespectatorii te văd la Favorit TV. Dar eşti şi pe vreo scenă, cântând, aşa e? 

Da, pentru că îmi place să cânt de Revelion, aşa că voi fi şi anul acesta alături de românii care iubesc vocea mea şi muzica populară, deopotrivă. 

Theo Rose şi Anghel Damian vor deveni părinţi anul viitor

image

Săptămâna aceasta s-a aflat şi că Theo Rose este însărcinată cu iubitul ei, actorul şi regizorul Anghel Damian. Într-un story postat pe Instagram, vedeta PRO TV a declarat: „Vă pup de la filmări! E adevărat, o să avem un nepoţel…sau o nepoată. Când iese vreau să îl strigaţi nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoşi cu toţii”, a spus Theo.

Şi Anghel Damian (31 ani) a făcut primele declaraţii pe acest subiect. „Este o perioadă din viaţa noastră în care suntem copleşiţi de fericire şi emoţii. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtăşim bucuria noastră atunci când am fi simţit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine şi le mulţumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a mărturisit Anghel, pentru Pro Tv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net