E oficial! Tatăl lui Theo Rose a confirmat că artista așteaptă un copil!: «Voi fi cel mai fericit bunic»

Ultima actualizare:

Dacă inițial a pornit doar ca un zvon, iată că nici 24 de ore mai târziu, s-a confirmat oficial că Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinții unui copilaș. Vestea cea mare a fost făcută publică de tatăl artistei, care a spus și ce părere are despre partenerul fiicei sale, Anghel Damian, și a vorbit și despre nunta dintre cei doi. 

image

«Aici la țară suntem mai conservatori»

Theo Rose este însărcinată cu iubitul ei, regizorul Anghel Damian, iar micuțul va veni pe lume în luna iunie a anului viitor. Cel care a confirmat vestea este chiar tatăl artistei, care a mărturisit că fiica sa a dorit mai întâi să-și anunțe familia, înainte ca știrea să devină publică în mass-media. 

  „Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. La noi aici la țară suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!", a mărturisit cu emoție tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, în exclusivitate pentru Playtech.ro

«Vor bate în curând și clopotele de nuntă»

Tatăl artistei a mai relatat și cum a decurs momentul când fiica sa l-a prezentat pe Anghel Damian familiei, și a menționat că este mulțumit de alegerea ei. Ca orice părinte, Ioan Diaconu vrea s-o vadă pe fiica sa mireasă, dar se pare că, momentan, cuplul nu a spus nimic despre acest subiect. 

  «A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!

Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte.», a mai declarat tatăl cântăreței. 

Informația potrivit căreia Theo Rose și Anghel Damian urmează să aibă un copil a fost speculată în presă cu o zi în urmă. Până la acest moment viitorii părinți nu au oferit vreo declarație, însă surse din anturajul artistei au menționat că Theo Rose a avut deja primele simptome de sracină și din această cauză și-a anulat un concert. 

Theo Rose, 24 de ani, și Anghel Damian, 31 de ani, sunt împreună abia de patru luni, dar se iubesc nebunește. Artista tocmai încheiase o relație de cinci ani cu Alex, atunci când l-a întâlnit pe tânărul regizor, iar Anghel pusese punct poveștii de dragoste cu Lia Bugnar, după o idilă de nouă. 


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net