Tudor Chirilă, critic de modă la Vocea României! Irina Rimes și Theo Rose, luate în vizor

Dacă e vineri seară, e Vocea României, iar ediția de pe 18 noiembrie nu a dus lipsă de obișnuitele interacțiuni savuroase dintre jurați, iar protagoniștii au fost, de această dată, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Theo Rose.

Tudor Chirilă, critic de modă la Vocea României!
Tudor Chirilă, critic de modă la Vocea României!

Show-ul Vocea României este plin de surprize, prestații spectaculoase din partea concurenților, emoții, reacții surprinzătoare ale juraților și...ținutele divelor Irina Rimes și Theo Rose.

Irina Rimes și Theo Rose sunt două artiste cu stiluri foarte diferite, atât din punct de vedere muzical cât și vestimentar. Theo Rose abordează adeseori ținute ceva mai provocatoare, în timp ce Rimes este ceva mai conservatoare.

Iată că la ediția din 18 noiembrie, de la Vocea României, cele două artiste s-au asortat într-o manieră cu totul neașteptată, atunci când vine vorba de ținute și doar ochiul cârcotaș al lui Tudor Chirilă a observat.

Tudor Chirilă: «Iată diferența dintre aceste două dive»

Theo Rose a purtat o rochie neagră, din voal, strâmtă și foarte scurtă, cu detalii transparente, ce-i lăsa la vedere picioarele subțiri.

Irina Rimes, pe de altă parte, era îmbrăcată într-o rochie roz cu volane, asortată cu mânuși negre, lungi, din latex și o pereche de cizme din piele, care-i confereau o alură sexy și jucăușă.

Tudor Chirilă a observat imediat și a făcut un comentariu ușor ironic la adresa colegelor sale de la Vocea României. 

«Irina în piele de 200 de euro pe centimetri pătrat. Iată diferența dintre aceste două dive, una cu pielea ei, cealaltă cu pielea altuia.»

Polemici între jurați la proba duelurilor de la Vocea României

Noul sezon de la Vocea României a avut parte de mai multe momente inedite, iar jurații nu au căzut întotdeauna de acord în ceea ce privește selectarea concurenților care vor rămâne în competiția de talente. 

O astfel de situație s-a întâmplat chiar în cazul a două tinere aspirante ce făceau parte din echipa Irinei Rimes. La proba duelurilor, artista a eliminat o concurentă cu o voce foarte bună, decizie ce a fost contestată de ceilalți jurați. 

«Eu tot pe Magda aș fi ales-o, clar. Cred că a contat mai mult pentru Irina prima impresie de la audiții, cred că de acolo Irina a început să fie neechidistantă față de fete.», a menționat Denis.

Theo Rose și Smiley au fost cei care au mai acordat o șansă concurentei și au ales-o în echipa lor.

«Antrenorii trebuie să aleagă cine a cântat mai bine, mi se pare ușor nedrept să aleg pe cel cu care îmi este mie mai ușor să lucrez.» a menționat Smiley.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub andreea antonescu png
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
virgil iantu jpg
george burcea in rolul lui lurch jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
Smiley jpg