Ce-i face Anghel Damian lui Theo Rose? Viitoarea mămică e plină de vânătăi

Theo Rose și Anghel Damian au șocat toată țara cu anunțul lor. Cei doi se pregătesc să devină părinți, dar între timp trag tare pe platourile de filmare ale serialului Clanul.

Ce-i face Anghel Damian lui Theo Rose? Foto: colaj/captură youtube
Ce-i face Anghel Damian lui Theo Rose? Foto: colaj/captură youtube

Iubitul lui Theo Rose este regizor, creative producer și scenarist la serialul „Clanul”. Chiar și așa, Anghel Damian nu are nicio vină pentru faptul că viitoarea mămică s-a accidentat pe platourile de filmare.

Artista s-a ales cu o accidentare în timp ce filma o scenă mai tensionată cu actorul Denis Hanganu. Momentul a fost repetat de atât de multe ori încât Theo Rose s-a trezit o vânătaie pe încheietură.

Theo Rose s-a accidentat la filmările pentru serialul Clanul. „Nici eu, nici el, nu am vrut”

Theo Rose și Denis Hanganu joacă în Clanul. Foto: Pro TV
Theo Rose și Denis Hanganu joacă în Clanul. Foto: Pro TV

„Da, m-am lovit. Aș fi mințit să zic că nu. Am avut de filmat de foarte multe ori o scenă cu Tudor, cu Denis Hanganu, în care eu trebuia să intenționez să îi dau o palmă.

Bine, intenția trebuia să fie reală, așa că palma trebuia să plece cu adevărat, iar el trebuia să mă oprească, să contracareze mișcarea. Așa că s-a făcut asta de fiecare dată până când mi-a tumefiat zona. S-a întâmplat, aveam o mare vânătaie pe încheietură.

Îți dai seama, nici eu, nici el, nu am vrut, dar trebuia să pară real. Așa că a trebuit să o facem ca și când așa ne veneau nouă dracii, să ne dăm niște palme”, a declarat Theo Rose, pentru ego.ro.

Theo Rose este însărcinată. Prima reacție a lui Anghel Damian

Theo Rose, 24 ani, și Damian Anghel, 31 de ani, formează un cuplu de doar patru luni, dar asta nu-i împiedică să devină deja parinți. Cei doi s-ar fi îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Clanul, în care cântăreața are un rol important.

Vestea că Theo Rose va fi mămică a fost confirmată și de partenerul artistei. Regizorul a precizat că și-ar fi dorit ca informația să nu ajungă în presă. Viitorii părinți voiau să dea vestea când ar fi simțit că „trebuie făcut acest lucru”.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru.

Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian pentru Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net