Theo Rose, momente fierbinți cu Denis Hanganu! „Să nu se uite tata la episodul 9 din Clanul că e... vaaai!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fanii serialului „Clanul” sunt în alertă maximă, pentru că episodul 9 - ce va fi difuzat pe 14 noiembrie - va fi unul cu totul special, cu răsturnări de situaţii şi cu scene fierbinţi între personajele principale. Reporterii Click! au aflat detalii picante de la filmări. 

Theo Rose o interpretează pe Vera,  iar Denis Hanganu este Tudor
Theo Rose o interpretează pe Vera, iar Denis Hanganu este Tudor

Primul sezon al serialului „Clanul” are 13 episoade şi continuă să ţină cu sufletul la gură milioane de telespectatori. Nerăbdarea multora este să vadă cum evoluează relaţia dintre personajele principale - Vera, interpretată de Theo Rose (25 de ani), şi Tudor, jucat de Denis Hanganu (28 de ani). 

Scenele fierbinți  vor putea fi  urmărite luni,  14 noiembrie
Scenele fierbinți vor putea fi urmărite luni, 14 noiembrie
image

Cei care au abonament la platforma de streaming a PRO TV - Voyo au putut vedea deja în avans episodul 9 şi au avut parte de surprize.

Unele plăcute, altele de-a dreptul neplăcute. Chiar şi Theo a urmărit cu nerăbdare episodul respectiv şi într-un story pe instagram a făcut următorul comentariu: „Mă uit la episodul 9 din «Clanul» pe Voyo. Să nu se uite tata că e.... vaaaii!!!”. 

Astă-vară, când au început filmările pentru serial, cântăreaţa a dezvăluit cum a reacţionat tatăl ei, care este antrenor de fotbal, când ea i-a vorbit, pur teoretic, despre o astfel de scenă. Theo nu a ezitat să-l pună pe acesta într-o ipostază foarte dificilă, când i-a adresat o întrebare care l-a încuiat complet şi l-a lăsat fără replică. 

Theo Rose:  Ce părere ai dacă în serialul ăsta, Clanul, o să am de jucat o scenă de amor.  

Tatăl lui Theo Rose:  Măi, hai să-ţi spun o chestie...Vorbim de actorie? Ideea este că îmi place, nu-mi place... 

Theo Rose: Dar o să poţi să te uiţi la scenele alea?  

Mama artistei: Nu se uită, îţi spun eu că nu se uită!, a intervenit mama lui Theo Rose. 

Theo are emoții  din pricina  părinților ei
Theo are emoții din pricina părinților ei
image

Iubitul lui Theo este chiar regizorul

Într-adevăr, episodul cu pricina este plin de suspans şi scene fierbinţi. Între Vera şi Tudor se încing lucrurile şi, în sfârşit, va avea loc o primă scenă de dragoste. 

La începutul filmărilor amândoi actorii au povestit câte ceva despre personajele lor. „Joc foarte mult cu Denis Hanganu, de care mă şi îndrăgostesc, în serial. Avem şi scene fierbinţi. Descoperiţi voi pe parcurs”, spunea Theo Rose, exclusiv pentru Click!. 

Theo Rose și Anghel Damian  s-au îndrăgostit chiar  pe platourile de filmare
Theo Rose și Anghel Damian s-au îndrăgostit chiar pe platourile de filmare

În timp ce Denis a fost mult mai reţinut în declaraţii: „nu ştiu dacă scenariştii ne pregătesc vreo surpriză sau nu. Deocamdată, zic sigur că încă nu am terminat filmările la primul sezon. Nu am apucat să filmăm scene de o anumită apropiere. Dar s-ar putea să fie şi datorită scenariului, pentru că e scris într-o anumită manieră. Adică, nu se pune atât de mult accentul pe poveştile de iubire, deşi ele sunt prezente, sunt puternice. Dar, cumva, contează mult mai mult acţiunea şi complexitatea ei”. 

Culmea este că scenele de amor sunt direct supravegheate şi supervizate de Anghel Damian (31 de ani), unul dintre scenarişti, regizori şi producători, nimeni altul decât iubitul lui Theo Rose în viaţa de zi cu zi. Se pare că acesta înţelege foarte bine rolul unui actor, de aceea nu a dat dovadă de gelozie la filmări.

Şi Denis Hanganu are o iubită de ceva vreme. Actorul  trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Raluca. Chiar dacă multe românce ar vrea să fie alături de el, acesta are ochi pentru o singură femeie, şi nu vrea ca acest lucru să se schimbe.

Spre deosebire de Denis, partenera sa de viaţă nu este persoană publică şi nici nu îşi desfăşoară activitatea în domeniul artistic, ci din contră. Raluca este medic, şi îşi ia meseria foarte în serios. 

Iubita lui Denis Hanganu,  Raluca, este medic
Iubita lui Denis Hanganu, Raluca, este medic

Şi mai trebuie spus că Denis  nu se află la prima scenă deocheată într-un film. „Clanul” nu este primul serial în care joacă şi nici primele scene fierbinţi ale căror protagonist este, pentru că a avut ocazia să filmeze şi pentru „Sacrificiul” secvenţe de dragoste cu Oana Cârmaciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net