Ce rol i-ar fi plăcut lui Șerban Pavlu, în Clanul, dacă nu l-ar fi interpretat pe comisarul Costoiu

Ultima actualizare:

Cunoscutul actor Șerban Pavlu a fost invitatul viitoarei ediții a podcastului „La Mijloc”, artistul răspunzând întrebărilor colegilor săi, Codin Maticiuc și Anghel Damian.

Șerban Pavlu și moștenirea personajului Relu, din „Umbre”

Șerban Pavlu este protagonistul ediției „La Mijloc”, programată pentru a fi transmisă integral miercuri, 12 octombrie. În teaserul podcastului, actorul se simte ca în „Clan”, fiind între Codin Maticiuc, actor în serialul de la Pro Tv, și Anghel Damian, regizorul seriei.

Citește și: Codin Maticiuc, tată de fetiță pentru a doua oară: „Vine Ilinca Maticiuc!”

Clanul este un proiect de anvergură mai mare decât Umbre. E ca și când ai turna niște povești de dragoste în Umbre. În Clanul există, în mod conștient o privire mai orientată spre public, nu întâmplător”, a explicat Șerban Pavlu.

În celebrul serial Umbre, Șerban Pavlu a avut rolul principal și l-a interpretat pe Relu, un taximetrist conectat la lumea interlopă, care ajunge să coordoneze o întreagă rețea de crimă organizată, cu mari sacrificii în plan personal.

Vezi și: Șerban Pavlu, solidar cu Viorica Vodă. Cât de gravă este, de fapt, sexualizarea actrițelor în România?

Relu a fost un rol de referință, care i-a creat o reputație aparte lui Șerban Pavlu. Tocmai de aceea, faptul că acum interpretează rolul unui ofițer de poliție a stârnit curiozitatea fanilor săi.

Din fericire, Șerban reușește să se detașeze de vechile roluri și să dea viața unor noi personaje, care nu pot fi confundate. Totuși, actorul le-a dezvăluit colegilor de platou că e fascinat de personajul Bebe Măcelarul, din Clanul, interpretat de George Mihăiță.

Nu rata nici: Cum a reacționat Damian Anghel când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose? Artista nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Ăsta, Bebe Măcelarul e... mi se pare tare!” , a răspuns Șerban Pavlu când Anghel Damian l-a întrebat care e personajul său favorit din serial. Regizorul a continuat și l-a întrebat dacă ar fi ales acest rol, în cazul în care ar fi putut să aleagă, Șerban Pavlu confirmând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net