Jojo, Drăghia, Pavlu, Carmen Tănase și Theo Rose fac parte din ”Clanul” Pro TV

Ultima actualizare:

Bomba verii vine de la PRO TV, iar Click! o detonează! Până la urmă, dacă nu noi, atunci cine? Haideți să vă povestim ce urmează să se întâmple. Sau mai bine zis ce s-a întâmplat deja, dar urmează să vedeți din toamnă pe micul ecran. Surpriză: dezvăluim nume grele din showbiz care joacă în serialul minune.

Super producția Clanul a adunat cei mai buni actori din România. Sursa foto: impact.ro
Super producția Clanul a adunat cei mai buni actori din România. Sursa foto: impact.ro

Pro TV lansează super producția ”Clanul”

Este vorba despre un nou serial de televiziune. Nu degeaba am zis că Jojo, Drăghia, Pavlu, Carmen Tănase și Theo Rose fac parte din ”Clanul” Pro TV, pentru că, ce să vedeți, asta e realitatea. Vă gândiți că este vorba de un clan de mafioți? Ei bine, da! De fapt, chiar așa se numește serialul, ”Clanul, și va fi difuzat din toamna lui 2022. Filmările sunt în toi, castingurile au fost date și luate.

"Clanul" este o producție de cursă lungă la care Anghel Damian scrie de zor scenariul, acesta fiind o adaptare după o producție turcească. Din ce am aflat noi, noul serial are o distribuție impresionantă, cu nume foarte iubite de la noi. V-am dezvăluit câteva, însă asta nu e tot!

Începutul verii coincide cu una dintre cele mai așteptate vești ale sezonului: un clasic care aduce acel twist mereu surprinzător.

"Clanul" este formatul care vă va face să rămâneți în fața televizorului, savurând la intensitate maximă fiecare secundă de tensiune și fiecare aventură a celor care vă vor deveni personaje favorite.

Bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, "Clanul" reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste super captivantă, demnă de un film, o ecranizare din viețile oamenilor, nu departe de realitate, iar noi vom avea ocazia să descoperim lupta clasică dintre Poliție și Mafie.

Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău. Cu o distribuție de senzație în care actori super cunoscuți de la noi, cu experiență, se vor îmbina cu cei din tânăra generație, dar și cu multe apariții surpriză.

”Clanul" va oferi o experiență totală telespectatorilor prin calitate cinematică și scenele de acțiune incredibile, care vor putea fi văzute în premieră în România, la Pro TV.

Cei mai buni în actori joacă în ”Clanul”

În rolurile principale îi veți vedea pe Denis Hanganu, cunoscut din serialul "Sacrificiul" de la Antena 1, un tânăr actor foarte talentat, cu mare potențial, care va interpreta unul dintre cei doi frați, unul fiind polițist și celălalt mafiot, jucat de Marian Olteanu, care a jucat în "Ruxx" și "Sacrificiul".

Mama lor va fi jucată de inegalabila Carmen Tănase, care a cucerit sufletele tuturor românilor în "Inimă de țigan" și "Regina", iar un rol important, ieșit din comun, va fi interpretat de Theo Rose, care se împarte între concerte și filmările de la "Vocea României", aceasta fiind o nouă ipostază.

De altfel, și Jojo a fost cooptată în echipă, v-am spus numai nume grele, așa că ea va avea un rol destul de important. Ea poate fi văzută și în "Strada Speranței", de la Kanal D.

Să nu uitam de the one and only Vladimir Drăghia, care, în trecut, a făcut furori cu rolul din "Narcisa Sălbatică", în 2010. Surprizele se țin lanț, așa că îi veți vedea în serial și pe George Mihăiță, Șerban Pavlu din "Umbre", Mădălina Craiu, Sergiu Costache, George Ivașcu, Bogdan Fărcaș, câștigător premiu "Gopo" 2022, Silviu Mircescu, Adrian Titieni din "Vlad", Codin Maticiuc, Denis Ștefan, Cătălin Nicolau și mulți alții despre care veți afla mai multe în curând.

Vă ținem la curent cu toate detaliile, nu vă faceți griji, pentru că și noi așteptăm cu sufletul la gură premiera. Vă avertizăm, serialul se anunță a fi unul de mare anvergură!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net