Jojo, Drăghia, Pavlu, Carmen Tănase și Theo Rose fac parte din ”Clanul” Pro TV

Bomba verii vine de la PRO TV, iar Click! o detonează! Până la urmă, dacă nu noi, atunci cine? Haideți să vă povestim ce urmează să se întâmple. Sau mai bine zis ce s-a întâmplat deja, dar urmează să vedeți din toamnă pe micul ecran. Surpriză: dezvăluim nume grele din showbiz care joacă în serialul minune.

clanul pro tv jpg
Super producția Clanul a adunat cei mai buni actori din România. Sursa foto: impact.ro

Pro TV lansează super producția ”Clanul”

Este vorba despre un nou serial de televiziune. Nu degeaba am zis că Jojo, Drăghia, Pavlu, Carmen Tănase și Theo Rose fac parte din ”Clanul” Pro TV, pentru că, ce să vedeți, asta e realitatea. Vă gândiți că este vorba de un clan de mafioți? Ei bine, da! De fapt, chiar așa se numește serialul, ”Clanul, și va fi difuzat din toamna lui 2022. Filmările sunt în toi, castingurile au fost date și luate.

"Clanul" este o producție de cursă lungă la care Anghel Damian scrie de zor scenariul, acesta fiind o adaptare după o producție turcească. Din ce am aflat noi, noul serial are o distribuție impresionantă, cu nume foarte iubite de la noi. V-am dezvăluit câteva, însă asta nu e tot!

Începutul verii coincide cu una dintre cele mai așteptate vești ale sezonului: un clasic care aduce acel twist mereu surprinzător.

"Clanul" este formatul care vă va face să rămâneți în fața televizorului, savurând la intensitate maximă fiecare secundă de tensiune și fiecare aventură a celor care vă vor deveni personaje favorite.

Bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, "Clanul" reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste super captivantă, demnă de un film, o ecranizare din viețile oamenilor, nu departe de realitate, iar noi vom avea ocazia să descoperim lupta clasică dintre Poliție și Mafie.

Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău. Cu o distribuție de senzație în care actori super cunoscuți de la noi, cu experiență, se vor îmbina cu cei din tânăra generație, dar și cu multe apariții surpriză.

”Clanul" va oferi o experiență totală telespectatorilor prin calitate cinematică și scenele de acțiune incredibile, care vor putea fi văzute în premieră în România, la Pro TV.

Cei mai buni în actori joacă în ”Clanul”

În rolurile principale îi veți vedea pe Denis Hanganu, cunoscut din serialul "Sacrificiul" de la Antena 1, un tânăr actor foarte talentat, cu mare potențial, care va interpreta unul dintre cei doi frați, unul fiind polițist și celălalt mafiot, jucat de Marian Olteanu, care a jucat în "Ruxx" și "Sacrificiul".

Mama lor va fi jucată de inegalabila Carmen Tănase, care a cucerit sufletele tuturor românilor în "Inimă de țigan" și "Regina", iar un rol important, ieșit din comun, va fi interpretat de Theo Rose, care se împarte între concerte și filmările de la "Vocea României", aceasta fiind o nouă ipostază.

stanga
dreapta
Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (6) Theo Rose jpg
Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (2) Smiley si Theo Rose scaun dublu jpg
Carmen Tanase jpg
5 carmen tanase despre pandemie 1 jpg jpeg
1 carmen tanase 5 jpg jpeg

De altfel, și Jojo a fost cooptată în echipă, v-am spus numai nume grele, așa că ea va avea un rol destul de important. Ea poate fi văzută și în "Strada Speranței", de la Kanal D.

stanga
dreapta
catalina grama jojo jpg
71 vedete la untold 2021 jojo 70 jpg jpeg
1 jojo jpg jpeg
17 jojo catalina grama paul ipate grecia jpg jpeg
19 jojo si paul ipate in vacanta in grecia jpg jpeg
3 catalina grama jojo jpg jpeg
6 jojo piscina jpg jpeg
7 jojo fatete 1 jpg jpeg
2 jojo si a pus fatete 4 jpg jpeg

Să nu uitam de the one and only Vladimir Drăghia, care, în trecut, a făcut furori cu rolul din "Narcisa Sălbatică", în 2010. Surprizele se țin lanț, așa că îi veți vedea în serial și pe George Mihăiță, Șerban Pavlu din "Umbre", Mădălina Craiu, Sergiu Costache, George Ivașcu, Bogdan Fărcaș, câștigător premiu "Gopo" 2022, Silviu Mircescu, Adrian Titieni din "Vlad", Codin Maticiuc, Denis Ștefan, Cătălin Nicolau și mulți alții despre care veți afla mai multe în curând.

stanga
dreapta
vladimir draghia png
1 draghia jpg jpeg
7 vladimir draghia isi dezmosteneste fiica 2 jpg jpeg
1 vladimir draghia isi dezmosteneste fiica jpg jpeg
Vladimir Drăghia ne a prezentat poza lui de suflet  În cadru a intrat și cățelul fetiței jpeg
Vladimir Drăghia și soția lui, Alice jpeg
5 vladimir draghia isi dezmosteneste fiica 4 jpg jpeg
Vladimir Drăghia,  luat în primire  de fetiţa lui, Zora  jpeg
1 draghia jpg jpeg
sotie draghia jpeg

Vă ținem la curent cu toate detaliile, nu vă faceți griji, pentru că și noi așteptăm cu sufletul la gură premiera. Vă avertizăm, serialul se anunță a fi unul de mare anvergură!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
zodiac 600x400 jpeg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg