╚śerban Pavlu, solidar cu Viorica Vod─â. C├ót de grav─â este, de fapt, sexualizarea actri╚Ťelor ├«n Rom├ónia?

╚śerban Pavlu ia atitudine ╚Öi m─ârturise╚Öte c─â este solidar cu Viorica Vod─â. ├Än acest sens, actorul continu─â sera dest─âinuirilor ├«ncepute de actri╚Ť─â pe scena premiilor Gopo ╚Öi denun╚Ť─â abuzurile la care sunt supuse colegele sale de breasl─â.  

serban pavlu manifest pentru vot jpeg
╚śerban Pavlu este unul dintre cei mai buni actori rom├óni

╚śerban Pavlu este unul dintre cei mai c─âuta╚Ťi actori ├«n produc╚Ťiile autohtone, iar cei 25 de ani pe care i-a ├«mplinit ├«n lumea teatrului ╚Öi cinematografiei rom├óne╚Öti l-au ajutat s─â ├«╚Öi formeze o p─ârere. Din p─âcate, ├«ns─â, actorul nu are cuvinte de laud─â la adresa unora dintre b─ârba╚Ťii din domeniu, care ├«╚Öi abuzeaz─â ╚Öi h─âr╚Ťuiesc colegele, dar mai ales subalternele.  

Cite╚Öte ╚Öi: ╚śerban Pavlu, Emilian Oprea ╚Öi Cristi Popa, eclipsa╚Ťi de neveste la premiera peliculei ┬źMon┼čtri┬╗

╚śerban Pavlu: ÔÇ×Este mai nasol ├«n zona de statÔÇŁ  

ÔÇ×Este o chestie 100% real─â. Ea ├«ncepe exact cum s-a spus, dup─â evenimentul de la Gopo. Au ap─ârut tot felul de discu╚Ťii despre ╚Öcoal─â, despre primii ani ├«ntr-un teatru, despre primele roluri pe un platou de filmare, fenomenul este absolut real. 

Din p─âcate, vreau s─â fac ╚Öi o subliniere, este mai nasol ├«n zona de stat, ╚Öcoal─â, teatre subven╚Ťionate, dec├ót se poate ├«nt├ómpla ├«ntr-o televiziune, unde ai zice c─â lucrurile astea se pot ├«nt├ómpla mai degrab─â, te invit─â produc─âtorul ├«n birouÔÇŁ, a declarat ╚śerban Pavlu despre sexualizarea actri╚Ťelor din Rom├ónia, pentru Cancan.  

Vezi ╚Öi: Actri╚Ťe rom├ónce care au m─ârturisit c─â au fost victimele h─âr╚Ťuirilor sexuale din sistem

Mi╚Öcarea #metoo cap─ât─â amploare ╚Öi ├«n Rom├ónia  

Viorica Vod─â a fost vocal─â ├«n privin╚Ťa abuzurilor la care a fost supus─â, chiar dac─â la ani buni dup─â ce evenimentele au avut loc- de at├ót timp a avut nevoie pentru a-╚Öi face curaj.

Totu╚Öi, nu multe dintre femeile din industrie vor s─â vorbeasc─â despre avansurile care li se fac, despre agresori ╚Öi despre h─âr╚Ťuirile care au loc, aproape zilnic, ├«n lumea teatrului. De multe ori, ele ajung pe scaunul acuzatului ╚Öi sunt ostracizate din simplul motiv c─â ╚Öi-au spus povestea, ╚Öi a╚Öa traumatizant─â, ca mai apoi s─â fie g─âsite vinovate, ├«n mod paradoxal.  

Nu rata: Viorica Vod─â, confesiune teribil─â, la Premiile Gopo: ┬źAm f─âcut psihoterapie pentru h─âr┼úuirea sexual─â din sistem┬╗

stanga
dreapta
viorica voda facebook (2) jpg
viorica voda premiile gopo jpg
viorica voda facebook (1) jpg
viorica voda facebook (5) jpg
viorica voda facebook (4) jpg
viorica voda facebook (3) jpg
viorica voda filantropica jpg

╚śerban Pavlu este solidar nu doar Vioric─âi Vod─â, mai bine zis, ci tuturor femeilor care s-au v─âzut nevoite s─â ├«ndure asemenea comportamente, adesea ├«nc─â de la ├«nceputurile carierei.

Actorul transmite c─â situa╚Ťia apare ├«nc─â din ╚Öcoli, ├«n licee ╚Öi facult─â╚Ťi, unde abuzurile ╚Öi h─âr╚Ťuirile sexuale sunt un secret bine p─âstrat de actri╚Ťele aflate la ├«nceput de drum. De team─â, multe dintre ele nu vorbesc ├«n public ╚Öi ajung s─â nu denun╚Ťe agresorii.  

╚śerban Pavlu, detalii uimitoare despre recuren╚Ťa abuzurilor sexuale  

 ÔÇ×Eu am auzit pove╚Öti mai nasoale din facultate ╚Öi din teatrele de stat, dec├ót am auzit de la actri╚Ťe care au mers la o televiziune privat─â, sau la un platou de filmare cu bani priva╚Ťi. 

Culmea, eu n-am auzit s─â se ├«nt├ómple vreodat─â chestia asta pentru un film care se filma prin str─âin─âtate, pentru alt─â ╚Ťar─â. ├Än schimb, am auzit zeci de pove╚Öti din facultate ╚Öi din teatrele de stat.ÔÇŁ, a mai precizat actorul, pentru sursa citat─â anterior.  

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
image png
Andreea, Cristi Balan
printul harry profimedia 0685156749 jpg
5 poza mare JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
harriotte miss univers marea britanie instagram (3) png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg