Șerban Pavlu, Emilian Oprea și Cristi Popa, eclipsați de neveste la premiera peliculei «Monştri»

Ultima actualizare:

    Emilian și Ana-Maria Oprea, încadrați de Cristi Popa și de soția luifoto: Click!
Emilian și Ana-Maria Oprea, încadrați de Cristi Popa și de soția luifoto: Click!

Luni, 23 septembrie, la Cinema Pro, a avut premiera peliculei româneşti „Monştri”, regizată de Marius Olteanu. Premiera de gală i-a inclus atât pe actorii din distribuţie, cât şi pe invitaţii lor, care au venit cu mic cu mare să vadă noul film românesc cu Cristi Popa, Judith State şi Şerban Pavlu în rolurile principale. Pe covorul roșu au atras atenția și soțiile tinerilor actori.

Holul de la Cinema Pro a fost neîncăptor luni seara, la premiera filmului „Monştri”, regizat de Marius Olteanu. La evenimentul de gală au venit actorii din rolurile principale, Judith State, Cristian Popa şi Şerban Pavlu, împreună cu soţiile, dar şi prieteni de-ai lor precum Denis Ştefan din „Inimă de ţigan” şi „Regina”, Emilian Oprea din „Vlad”, împreună cu soţia, Adrian Ştefan din „Daria, iubirea mea”, care s-a stabilit în Danemarca, Andreea Esca şi Alexandre Eram, Dana Rogoz şi Radu Dragomir, Andreea Marin, Dorina Lazăr, Diana Sar din serialul „Vlad”, Michaela Prosan din „Sacrificiul”, Adrian Teleşpan, fost concurent la „Asia Express”, şi mulţi alţii.

Denis Ştefan ne-a povestit că a venit să-şi revadă prietenul, pe Cristi Popa, cu care a jucat în urmă cu 17 ani în „În Familie” (Prima TV). Cei doi se vizitează des, pe soţiile lor le cheamă pe amândouă Cristina, iar copiii lor sunt prieteni de joacă.

Cristi Popa este căsătorit a doua oară

Cristi Popa ne-a povestit că, atunci când primeşte un rol, nu îi cere părerea soţiei, care e de profesie doctor. „Sunt căsătorit a doua oară, avem o fetiţă şi eu mai am un copil de 14 ani din căsnicia anterioară. Am jucat şi în «Vlad», însă rolul este mic. Toată lumea mă recunoaşte însă din «Secretul Mariei», «Fetele Marinarului» sau «Narcis sălbatică», ne-a povestit actorul. Şerban Pavlu sau „Văru”, cum mai e cunoscut din reclame, a venit împreună cu soţia (Oana Matei, producător de filme) şi s-a pozat la panou alături de colegii săi şi de Emilian Oprea, care şi-a scos și el proaspăta soţie la premiera de film. Emilian și Ana Maria au făcut anul acesta pasul cel mare şi s-au căsătorit în vară, după ce au făcut doi copii.

“Monștri” este singurul film românesc prezent anul acesta la Festivalul de Film de la Berlin. Luni, 23 septembrie, a fost prezentat la Cinema pro, iar din 27 septembrie va intra în cinematografele românești.

Citește și:

Îl știți pe Văru', dar uite ce copii frumoși are actorul Șerban Pavlu!

Cum arată soţiile şi iubitele celor mai sexy actori din serialul "Vlad"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
Petre Roman, Mioara si Oana Sursa Click!
Simona Trașcă avea implanturi de 560 ml sursa Facebook
banner mariana moculescu png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net