Cum a reacționat Damian Anghel când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose? Artista nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Damian Anghel, 31 ani, și Theo Rose, 23 ani, au fost invitații lui Codin Maticiuc în cadrul podcastului «La mijloc», unde regizorul serialului «Clanul» a făcut o declarație total neașteptată despre iubita sa, jurata de la Vocea României. 

image

Damian Anghel și Theo Rose trăiesc de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste, cei doi devenind apropiați pe platourile de filmare ale serialului Clanul, de pe PRO TV. La momentul când a cunoscut-o pe cântăreață, regizorul tocmai încheiase o relație de mai mulți ani cu Lia Bugnar, actriță, regizoare și scenaristă, cu 17 ani mai în vârstă decât el. 

Citește și: Întâlnire de gradul zero! Ca-n „Clan”, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose, în aceeași încăpere!

Relația dintre Theo Rose și Damian Anghel a fost percepută ca fiind destul de scandaloasă, însă, între timp, lucrurile s-au liniștit, iar cei doi și-au continuat relația precum doi tineri îndrăgostiți. 

Nu rata nici: Lia Bugnar: „Șoc și groază! Mărturisiri în legatură cu scandalul”

Theo Rose și Damian Anghel au fost puși față-n față de Codin Maticiuc la podcastul său, unde fiecare dintre ei a fost nevoit să răspundă la întrebări indiscrete despre celălalt. Podcastul va fi difuzat miercuri, 21 septembrie, dar teaserul deja a prezentat câteva momente interesante. 

Codin l-a pus pe Damian Anghel într-o ipostază destul de incomodă, căci a dorit să știe dacă o iubește pe partenera sa, Theo Rose. 

Hai să vezi și: Anghel Damian, şi cu Lia, şi cu Theo, pentru serialul „Clanul”: «Echipa e în armonie»

Vreau să te întreb: Tu o iubești pe Theo Rose? Eu asta aș vrea să știu?”, a spus Codin Maticiuc.

Damian a oferit un răspuns surprinzător la această întrebare:

Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a afirmat regizorul. 

Ce a spus Anghel Damian despre Theo Rose, în calitate de actriță

Anghel a mai vorbit și despre faptul că a rămas surprins de capacitățile actoricești ale lui Theo Rose, care joacă într-un serial alături de cei mai experimentați actori din România, deși ea nu are nicio pregătire în domeniu. 

«Pentru mine Theo este un talent actoricesc uriaș, eu nu am mai văzut genul acesta de talent», a menționat Damian Anghel. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
BeFunky collage (12) jpg
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
bai ocna3 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Ioana Petric jpg
2 sex and the city jpg jpeg
Costel Bojog, noul jurat iUmor foto Antena 1
ruxi si cristi mitrea jpg
BeFunky collage (10) jpg