Întâlnire de gradul zero! Ca-n „Clan”, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose, în aceeași încăpere!

Ultima actualizare:

E greu să ți-i imaginezi pe Lia Bugnar, Anghel Damian și pe Theo Rose în aceeași încăpere, zâmbind, fie și formal, țânând cont de istoricul celor trei.

Anghel Damian, Theo Rose și Lia Bugnar s-au întâlnit la același eveniment
Anghel Damian, Theo Rose și Lia Bugnar s-au întâlnit la același eveniment

Mai în glumă, mai în serios, exact ca într-un „Clan”, cei trei nu au avut de ales și au fost nevoiți să împartă același spațiu, ba chiar să își vorbească. La evenimentul „Pro Tv Press Day 2022”, a fost prezentă și distribuția, cu echipa de producție, a serialului „Clanul”.

Cum a început „telenovela”

De fapt, pe platourile serialului ar fi început întreaga „telenovelă”. Lia Bugnar, 53 de ani, scenaristă a producției, și Anghel Damian, 31 de ani, producătorul serialului, formau un cuplu solid, de ani buni, în ciuda diferenței de vârstă.

Theo Rose, 25 de ani, actriță în „Clanul”, era și ea implicată într-o relație, cu Alex Leonte. Ce s-a întâmplat, de fapt, doar ei știu. Cert este că Anghel Damian și Theo Rose au ieșit din această combinație... combinați!

Citește și: Ups! Theo Rose, sărutări pătimașe cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Ochii văd, inima cere!

Iar Lia Bugnar și Alex Leonte au rămas doar în amintirea celor doi proaspăt îndrăgostiți. Cum membrii „Clanului” nu pot sta departe unii de ceilalți, a venit și ziua revederii!

Reporterii Cancan au surprins momentul, considerat, aparent, jenant de cei prezenți. Când Theo Rose acorda un interviu, se pare că Lia Bugnar a „deturnat” discuțiile și dat mâna cu Theo Rose, care părea stânjenită.
Ulterior, Theo Rose ar fi părăsit evenimentul, iar Lia Bugnar s-a instalat lângă Anghel Damian, la poza de grup, după câteva discuții.

Imagini ale întregului moment AICI.

Reflecțiile Liei, post-eveniment

Lucrurile nu s-au oprit aici, pentru că Lia Bugnar a povestit, pe o platformă de socializare, voalat, făcând trimitere spre un spectacol de la Teatrul Național, din București, cum a găsit puterea de a ieși din casă.

Artista a lăsat să se înțeleagă că trece printr-un moment traumatizant.  „De când viața mea a devenit subiect de tabloid, nu prea mi-a venit să mai scriu nimic pe-aici. N-aș putea să spun de ce, un fel de joc pueril de v-ați ascunsa cu oameni mari. Ideea bazată pe nimic că, dacă stau într-un ungher, lumea uită de mine.

După care m-am mai gândit un pic și am ajuns la concluzia că lumea în forma ei de acum, cea mai proastă formă din câte au fost dacă e să mă întrebați pe mine, a ajuns așa și pentru că un om ca mine își caută un colț să se ascundă atunci când lucrurile se rostogolesc în absurd.

Citește și: VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte: «E belea mare ce se întâmplă»

Și uite-așa mi-a picat mie fisa că poate lumea ar fi un loc mai în regulă dacă nu numai ca aș avea curajul să ies din casă, ba chiar să mă deplasez ținând capu' cât se poate de sus (și pot destul, că am 1,77).

Am toate motivele s-o fac și sutele de mesaje private pe care le-am primit de la voi în astea aproape două luni sunt, în felul lor, o confirmare că așa e și că nu sunt închipuită”, a transmis Lia Bugnar pe pagina personală de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net