Întâlnire de gradul zero! Ca-n „Clan”, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose, în aceeași încăpere!

E greu să ți-i imaginezi pe Lia Bugnar, Anghel Damian și pe Theo Rose în aceeași încăpere, zâmbind, fie și formal, țânând cont de istoricul celor trei.

Anghel Damian, Theo Rose și Lia Bugnar s-au întâlnit la același eveniment
Anghel Damian, Theo Rose și Lia Bugnar s-au întâlnit la același eveniment

Mai în glumă, mai în serios, exact ca într-un „Clan”, cei trei nu au avut de ales și au fost nevoiți să împartă același spațiu, ba chiar să își vorbească. La evenimentul „Pro Tv Press Day 2022”, a fost prezentă și distribuția, cu echipa de producție, a serialului „Clanul”.

Cum a început „telenovela”

De fapt, pe platourile serialului ar fi început întreaga „telenovelă”. Lia Bugnar, 53 de ani, scenaristă a producției, și Anghel Damian, 31 de ani, producătorul serialului, formau un cuplu solid, de ani buni, în ciuda diferenței de vârstă.

Theo Rose, 25 de ani, actriță în „Clanul”, era și ea implicată într-o relație, cu Alex Leonte. Ce s-a întâmplat, de fapt, doar ei știu. Cert este că Anghel Damian și Theo Rose au ieșit din această combinație... combinați!

Citește și: Ups! Theo Rose, sărutări pătimașe cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Ochii văd, inima cere!

Iar Lia Bugnar și Alex Leonte au rămas doar în amintirea celor doi proaspăt îndrăgostiți. Cum membrii „Clanului” nu pot sta departe unii de ceilalți, a venit și ziua revederii!

Reporterii Cancan au surprins momentul, considerat, aparent, jenant de cei prezenți. Când Theo Rose acorda un interviu, se pare că Lia Bugnar a „deturnat” discuțiile și dat mâna cu Theo Rose, care părea stânjenită.
Ulterior, Theo Rose ar fi părăsit evenimentul, iar Lia Bugnar s-a instalat lângă Anghel Damian, la poza de grup, după câteva discuții.

Imagini ale întregului moment AICI.

Reflecțiile Liei, post-eveniment

Lucrurile nu s-au oprit aici, pentru că Lia Bugnar a povestit, pe o platformă de socializare, voalat, făcând trimitere spre un spectacol de la Teatrul Național, din București, cum a găsit puterea de a ieși din casă.

Artista a lăsat să se înțeleagă că trece printr-un moment traumatizant.  „De când viața mea a devenit subiect de tabloid, nu prea mi-a venit să mai scriu nimic pe-aici. N-aș putea să spun de ce, un fel de joc pueril de v-ați ascunsa cu oameni mari. Ideea bazată pe nimic că, dacă stau într-un ungher, lumea uită de mine.

După care m-am mai gândit un pic și am ajuns la concluzia că lumea în forma ei de acum, cea mai proastă formă din câte au fost dacă e să mă întrebați pe mine, a ajuns așa și pentru că un om ca mine își caută un colț să se ascundă atunci când lucrurile se rostogolesc în absurd.

Citește și: VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte: «E belea mare ce se întâmplă»

Și uite-așa mi-a picat mie fisa că poate lumea ar fi un loc mai în regulă dacă nu numai ca aș avea curajul să ies din casă, ba chiar să mă deplasez ținând capu' cât se poate de sus (și pot destul, că am 1,77).

Am toate motivele s-o fac și sutele de mesaje private pe care le-am primit de la voi în astea aproape două luni sunt, în felul lor, o confirmare că așa e și că nu sunt închipuită”, a transmis Lia Bugnar pe pagina personală de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
tanara dezbracata in pat jpg
cub anda calin png
fiii lui adrian nastase jpg
elevi cursuri
Armata Roşie Fototeca Online a Comunismului Românesc
image
image
image
image
5 ionut si dragos dolanescu jpg jpeg
Finala 5 JPG
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
ruxi jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg