VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte: «E belea mare ce se întâmplă»

Theo Rose a creat mare vâlvă când s-a aflat că s-a despărțit de Alex Leonte, pentru a începe o idilă pasională cu Anghel Damian, regizorul serialului «Clanul» și fostul iubit al actriței Lia Bugnar. 

VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte
VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte

Solista a fost pusă la zid de unii, deoarece s-a aruncat în brațele altui bărbat, la foarte scurt timp după ce l-a părăsit pe fostul ei partener. La urechile lui Theo Rose a ajuns tot ce au spus gurile rele despre gestul ei, iar vedeta pare să fie foarte resemnată cu situația actuală.

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! Cum comentează Alex Leonte despărțirea de Theo Rose? Mulți spuneau că l-a înșelat, dar...

Theo Rose a dezvăluit fanilor că se simte judecată de cei din jur din cauza relației cu Anghel Damian, însă este convinsă că la un moment dat va afla adevăratul motiv pentru care este nevoită să treacă printr-o situație atât de neplăcută. 

Nu rata nici: Anghel Damian, prima reacție față de idila cu Theo Rose!

Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncar rahat.

Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus artista pe InstaStory.â

Vezi și: „Așa s-a întâmplat!” Nea Mărin rupe tăcerea, după ce nepotul lui, Alex Leonte, s-a despărțit de Theo Rose

Motivul pentru care Theo Rose i-a spus «Adio!» lui Alex Leonte

Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși recent sărutându-se pasional pe o străduță din Capitală, ceea ce a generat o adevărată furtună în showbiz-ul autohton. Fanii știau că Theo Rose era într-o relație cu Alex Leonte, iar Anghel Damian trăia o poveste de dragoste cu actrița Lia Bugnar.

Nimeni nu știe ce i-a făcut pe Theo Rose și Anghel Damian să-și părăsească foștii parteneri, cert este că s-au trezit în mijlocul unui mic scandal cu iz de telenovelă și fiecare dintre protagoniștii principali s-au văzut obligați să ofere explicații. 

Interesant și: Cine este Anghel Damian, regizorul serialului «Clanul». Pentru Theo Rose a părăsit-o pe actrița Lia Bugnar

Primele declarații au fost ale lui Theo Rose care a ieșit la înaintare pe social-media și a recunoscut că într-adevăr nu se mai află într-o relație cu Alex Leonte, dar că fostul ei iubit știe de idila cu Anghel Damian și că despărțirea a avut loc în termeni civilizați.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existenta lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit , în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea, în perioada asta, pentru că am zis să că o să vorbim deschis și vom fi alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma acest lucrul, îl puteți întreba." a menționat Theo Rose fanilor pe Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp