Anghel Damian, prima reacție față de idila cu Theo Rose!

Ultima actualizare:

Damian Anghel a avut prima reacție în ceea ce privește idila cu Theo Rose. Regizorul și-a asumat relația cu solista și a clarificat zvonurile referitoare la infidelitatea față de fosta lui parteneră, actrița Lia Bugnar.

Anghel Damian, prima reacție față de idila cu Theo Rose!: «E o relație...»
Anghel Damian, prima reacție față de idila cu Theo Rose!: «E o relație...»

Damian Anghel și Theo Rose sunt cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton, iar imaginile apărute azi în presă, în care cei doi se sărutau părimaș, au avut un ecou răsunător. Toată lumea a rămas surprinsă de idila dintre cei doi, mai ales că se știa că fiecare dintre ei este implicat într-o altă relație. Atât Theo Rose, cât și Anghel Damian au spus «adio» vechilor parteneri și și-au manifestat iubirea în public.

Theo Rose a fost prima care a oferit explicații fanilor despre situația de față și a mărturisit pe social-media că, într-adevăr, s-a despărțit de Alex Leonte și este îndrăgostită de regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. 

A venit rândul și lui Anghel Damian să ofere explicații despre relația cu Theo Rose, mai ales că până mai ieri se știa că trăiește o poveste de dragoste cu actrița Lia Bugnar. Regizorul a recunoscut că, într-adevăr, are o relație cu miniona solistă, în vârstă de 25 de ani. Anghel a menționat că nici el și nici Theo Rose nu și-au înșelat partenerii, așa că putem deduce că ruptura lui Damian de Lia Bignar se petrecuse de ceva vreme. 

«Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată.», a declarat Anghel Damian pentru CanCan. 

Theo Rose dezvăluie cum s-a despărțit de Alex Leonte

Theo Rose este îndrăgostită precum o adolescentă iar dovadă stau chiar imaginile în care se află în brațele lui Anghel Damian și îl sărută cu foc. Deși cântăreața a dorit să păstreze discreție maximă asupra acestui nou capitol al vieții ei amoroase, surse din anturajul artistei au făcut în așa fel încât cei doi să fie surprinși în tandrețuri pe o străduță din Capitală. Theo Rose a simțit că este nevoie să clarifice întreaga poveste și a publicat azi pe Instagram un mesaj în care a povestit cum s-a despărțit de Alex Leonte și a subliniat că acesta știa de existența lui Anghel Damian. 

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existenta lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit , în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea, în perioada asta, pentru că am zis să că o să vorbim deschis și vom fi alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma acest lucrul, îl puteți întreba.

Singura problemă este că nu am anunțat presa cu schimbările din viața mea personală. Deci, nu avem nicio problemă. Am trăit ca un om normal, s-au întâmplat lucruri în viața mea, muncesc, efectiv, în fiecare zi, nu am vrut deloc să mă fâțâi cu declarații prin presă, nu am fost pregătită, am considerat că trebuie să spun lucrurile astea când voi fi pregătită, liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, să le arăt oamenilor ce s-a întâmplat în viața mea.

A venit chestia asta ca un topor pentru că sunt și oameni care nu țin neapărat să-mi fie bine, care au vrut să se înțeleagă și alte lucruri despre mine. Eu vă spun că nu sunt împăcată cu situația asta, sunt o fată corectă și sunt mândră de mine tocmai pentru că nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Mă duc să muncesc și astăzi, să-mi continui destinul.» a spus ea într-un mesaj pe contul de social-media.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net