„Așa s-a întâmplat!” Nea Mărin rupe tăcerea, după ce nepotul lui, Alex Leonte, s-a despărțit de Theo Rose

Ultima actualizare:

Alex Leonte și Theo Rose s-au despărțit, după o frumoasă poveste de iubire care data de ani buni. Cei doi se cunoscuseră prin intermediul lui Nea Mărin, unchiul tânărului, care a ales acum să vorbească despre ruptura produsă între nepotul lui și faimoasa cântăreață. Amintim faptul că în această dimineață au apărut o serie de imagini cu Theo Rose și Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, poveste despre care puteți citi mai multe AICI.

theo rose nea marin jpg

Cum reacționează iubitul solistei? Află: Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose: „A fost o revelație”

Theo Rose a confirmat despărțirea pe contul său de Instagram, unde a confirmat faptul că ea și Alex Leonte nu mai formau un cuplu dinainte ca ea și Anghel Damian să aibă o relație, semn că nu se poate pune problema înșelatului. Când toată lumea aștepta cu nerăbdare nunta dintre artistă și Alex Leonte, cei doi și-au anunțat despărțirea. Nea Mărin a fost luat prin surprindere de cele mai recente vești, mai ales că a aflat totul din presă.

Se pare că relațiile dintre simpaticul prezentator TV și nepotul său, Alex Leonte, se răciseră din simplul motiv că Nea Mărin se afla la filmările noii sale emisiuni, în afara Bucureștiului, de aproximativ o lună. Nu se aștepta ca Theo Rose să își ia adio de la nepotul său, mai ales că aveau o relație frumoasă, însă nu îi condamnă pentru decizia luată, dat fiind faptul că amândoi sunt tineri.

Nea Mărin, prima reacție după despărțirea dintre Alex Leonte și Theo Rose

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii, așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine! Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat, asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei”, a declarat Nea Mărin, pentru playtech.ro.

Mai multe despre simpaticul prezentator: Cum arată și cât valorează casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat în interior!

Mai mult decât atât, Nea Mărin, pe numele său real Marin Barbu, recunoaște că Theo Rose și fostul ei partener s-au cunoscut cu ajutorul său și al surorii artistei, care au organizat o serie de evenimente împreună. Cu privire la nuntă prezentatorul TV a transmis că nu fusese înștiințat în ceea ce privește planurile celor doi, deci nu știa dacă aveau de gând să facă, într-adevăr, acest pas sau nu.

„Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri! Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca.

Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea”, a mai spus Nea Marin, pentru sursa citată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net