Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose: „A fost o revelație”

Ultima actualizare:

Anghel Damian are numai cuvinte de laudă despre Theo Rose, actuala lui iubită, până nu demult doar colega lui de platou. Regizorul din serialul Clanul a numit-o pe cântăreață drept o revelație. Artista a fost, de altfel, și o surpriză mare pentru producătorul tv.

Anghel Damian șiu Theo Rose. Colaj foto: Click.ro
Anghel Damian șiu Theo Rose. Colaj foto: Click.ro

Serialul Clanul, despre care noi am scris încă de la început, se anunță a fi mai mult decât spectaculos, mai ales că este realizat 100% de nume mari din industria filmului, iar actori sunt unul și unul. Printre cei care joacă se numără și Theo Rose, despre care producătorul Anghel Damian vorbește la superlativ.

Iată și: Theo Rose muncește pe brânci și nu are timp de odihnă! Detalii din culisele serialului „Clanul”

Înainte să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt, producătorul serialului Clanul a făcut declarații despre Theo Rose, după ce a fost cooptată în echipă. Pentru Anghel Damian, Theo Rose a fost o adevărată surpriză, o actriță talentată, deși nu are studii în domeniu, iar muzica îi dictează pașii. Iată că artista a demonstrat că are și alte calități, nu doar de cântăreață și jurată în cadrul show-urilor TV.

Anghel Damian, despre Theo Rose: „Pur și simplu a fost o surpriză”

Regizorul Anghel Damian a explicat că Theo Rose nu a fost selectată ca actriță în serialul Clanul doar pentru popularitate, ci și pentru talentul ei, fiind una dintre puținele artiste de pe piață care știu să și joace, nu doar să cânte, semn că scena este cu adevărat „acasă” pentru cântăreață.

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei.”, a declarat Anghel Damian pentru Ego.

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte. Acum este într-o relație cu Anghel Damian

Celebra Theo Rose a explicat, într-un clip pe Instagram, despre cum s-a despărțit de alex Leonte, nepotul lui nea Mărin. Puteți urmări AICI declarațiile artistei, dar și video-ul cu artista în care vorbește despre schimbările din viața ei.

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian a venit ca o surpriză, artista nefiind încă pregătită să vorbească despre acest subiect. AICI puteți vedea primele imagini cu jurata de la Vocea României și regizorul serialului Clanul, de la Pro TV. Culmea, pe platourile de filmare s-a înfiripat o idilă demnă de scenariul unui film.

Cine este Anghel Damian, dar și ce spunea despre relația cu fosta sa iubita, actrița Lia Bugnar, puteți citi AICI. Așteptăm cu nerăbdare noi imagini cu Theo și Anghel, mai ales că acum că idila lor nu mai este un secret. Ambii au ieșit din relații de lungă durată: Theo Rose a fost cu Alex Leonte timp de cinci ani, iar Anghel Damian și Lia Bugnar timp de 9 ani. Cum au mai spus și colegii din presă, Bravo, Theo, chiar ai stil!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net