Theo Rose muncește pe brânci și nu are timp de odihnă! Detalii din culisele serialului „Clanul”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ultimii ani a fost pe val, atât în muzică, cât și în televiziune. Pentru că Theo Rose, pe numele real Theodora Maria Diaconu, este un talent înnăscut. Iar toamna asta o să o vedeți în dublă ipostază: jurată la „Vocea României” și actrița în serialul „Clanul”, rol despre care am vorbit mai multe cu actrița-solistă.

cub theo rose png

Cum este perioada asta pentru tine?

Este foarte bine. Sunt bine, fericită. Pentru că fac tot ce-mi place! Într-o singură vară, apuc să fac tot ce-mi place mai mult.

Este anul tău?

Așa am zis și în anii trecuți. Asta e toată treaba. Nu știu, se pare că, an după an, vine cu câte ceva special pentru mine. Și mult mai mare.

Ar putea să te intereseze și: Cu ce probleme se confruntă Theo Rose încă din adolescență 

Ce ți-ai mai dori mai mult de atât?

Nu știu, mi-e și frică să-mi mai doresc ceva, pentru că mi-e că se întâmplă. Poate îmi pun în cap să fiu președinte. 

Dar, ți-ai dorit să fii actriță, cum ești  mai nou, în serialul Clanul"? Oricum erai deja actriță în videoclipurile tale!

Bine, nu le pot pune la socoteală. Știam că am înclinație către zona asta, doar că niciodată nu am primit ocazia de a mă dezvolta. Așa tare și rapid pentru că aici nu e timp să bâjbâi. Aici e nevoie ca eu să dau randament și asta se întâmplă, repede, pentru că joc cu actori foarte mari sau cu actori foarte buni din generația mea. Am nevoie să progresez rapid. Am parte de susținere.

Te-ai gândit vreodată că vei ajunge să joci într-un serial? Ce ai spus când ai primit rolul?

Am fost la casting și nu am avut niciun fel de așteptare.

Te-a chemat cineva la casting?

Da. Probabil, corespundeam ca trăsături fizice personajului pe care îl joc, în serial. Așa că s-au gândit să mă cheme. Treaba e că m-am dus fară niciun fel de așteptare și uite că am reușit să obțin rolul ăsta, care e unul asemănător cu mine, ca persoană, din multe puncte de vedere.

Tatăl tău adevărat nu e mare mafiot...

Nu, dar e un om puternic și impunător, ca tatăl meu din serial.

După ce ai primit rolul și ai aflat că e o adaptare după un serial străin, ai fost curioasă să vezi traiectoria personajului tău?

L-am văzut schițat, pentru că nu am avut timp să urmăresc serialul turcesc. Într-adevăr, este o asemănare fizică între mine și actrița lor, doar că e diferit scris scenariul. Nu prea sunt asemănări din punct de vedere al caracterului personal.

Vezi și: Theo Rose este pe cai mari: a semnat un nou contract cu PRO TV 

Cu cine joci cel mai mult?

Cu George Mihăiță, care e tatăl meu, în serial. Jojo e mama vitregă. E o poveste interesantă, o să aflați când o să apară. E o poveste, acolo, de familie. Joc foarte mult cu Denis Hanganu, de care eu mă îndrăgostesc, în serial.

Să nu spui că ai scene sexy cu Denis...

Nu știm, să vedem. Descoperim pe parcurs.

Iubitul tău ce zice?

Ce să zică, e încântat că fac exact ce îmi place și ajung acasă fericită și luminoasă ca un soare.

Vine ziua ta, pe 8 august, ce planuri ai?

Nu știu. Probabil, o să fiu la filmări. Sper să fiu la filmări și să petrec cu echipa. Anul trecut am făcut o petrecere. A fost cu scop caritabil, dar, totuși, s-a desfășurat exact ca o nuntă și am zis că nu mai fac, nu-mi mai trebuie.

Mai ai timp și pentru piese și concerte?

Da. Urmează și alte piese noi.

Ți-ai făcut programul?

Programul meu e foarte încărcat. Adică, depinde, câte o zi liberă, o dată la 3 săptămâni. Dar, prefer ca în timpul ăla liber să fac o piesă, să fac ceva, să se miște lucrurile. E o vară în care trebuie să muncesc. Am conștientizat chestia asta. Din toamnă, în schimb, cred că o să pot să mă relaxez, nu mult, un pic, dar o să fiu un pic mai relaxată, sigur.

Ai timp și pentru „Vocea României", și pentru serial?

Mă împart. Cumva, trebuie să mă împart. După cum vezi, încă trăiesc. Dacă sunt în viață, înseamnă că pot să le fac pe amândouă.

Urmează ceva în plus față de lucrurile astea?

Urmează piese, proiecte și videoclipuri.

Te măriți?

Momentan, nu. Când o fi, strig în gura mare: „Mă măriiiit!!!".

Cine e Theo Rose

Theodora Maria Diaconu este numele tinerei cântărețe și s-a născut pe 8 august, în 1997, în Ploiești. A debutat la TVR, la „Ploaia steluțelor", a trecut pe la Kanal D la „Kid Sing", apoi a participat la Antena 1 la „Te cunosc de undeva".

S-a întors la Kanal D, la „Bravo ai stil". A semnat un nou contract cu ProTV-ul și după „Masked Singer", a prezentat „Super Star". Acum, când nu cânta, nu e în studio sau n-are concerte, filmeza pentru „Vocea României" și serialul „Clanul", de la Pro TV, cu care a semnat un nou contract, pe 3 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net