Cu ce probleme s-a confruntat Theo Rose în adolescență?

Theo Rose este acum una dintre cele mai apreciate soliste din România, însă viața sa nu a fost mereu una „roz”! Artista provine dintr-o familie modestă și, din păcate, neajunsurile nu au ocolit-o.

Dacă la 24 de ani a ajuns să își îndeplinească mare parte dintre visurile pe care le are, Theo Rose nu uită de unde a plecat. Recent, a povestit despre faptul că a avut o bună perioadă de timp în care a trăit cu sume foarte mici și s-a gospodărit așa cum a putut. În perioada facultății, spre exemplu, artista avea un buget de doar 50 de lei pe săptămână.

Citește și: Theo Rose este pe cai mari. A semnat un nou contract cu PRO TV

Este recunoscătoare, însă, căci situația nu a fost chiar atât de grea, având în vedere că familia sa provine dintr-o zonă rurală. Nu primea bani, însă era mulțumită pentru alimentele pe care părinții i le trimiteau deseori.

Theo Rose, buget de 50 de lei pe săptămână

„Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei. I-am cheltuit pe pâine, niște legume, niște chestii, cărniță. Găteam cu vară-mea, aveam niște șuncă de la mama de la țară. Asta e șmecheria, dacă ai rude la țară îți trimit un ou proaspăt, niște șuncă afumată, niște brânză, niște roșii, niște castraveți. Mare parte din ce-ți trebuie ca alimentație ai. În primii doi ani de facultate a fost mai dificil”, a declarat Theo Rose, în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV.

Vezi și: Theo Rose va prezenta o nouă emisiune la PRO TV? 

Cu toate acestea, ea nu s-a sfiit să vorbească despre câștigurile pe care le are acum. Mulți evită să dezvăluie sumele pe care le cer pentru diverse reclame, dar nu și Theo Rose. Cea mai ieftină postare pe contul de Instagram al artistei este 500 de Euro.

„Pe feed o postare costă 950 de euro, o serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed este 1.200 de euro și o postare pe feed este 950 de euro”, a precizat Theo.

Care este prețul succesului pe care artista l-a avut de plătit

Chiar dacă acum și-a îndeplinit visul și trăiește viața pe care și-a dorit-o încă din copilărie, Theo Rose s-a confruntat cu niște probleme de sănătate tocmai din cauza ritmului agitat în care este nevoită să trăiască.

Dat fiind faptul că este o artistă „pe val”, participă la foarte multe evenimente. Vara trecută, spre exemplu, Theo Rose avea chiar și trei evenimente într-o singură zi și nu avea timp să se odihnească. Din acest motiv a ajuns la „burnout”, cunoscut drept sindromul epuizării profesionale.

„E greu, spre imposibil, să îți revii. Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Și aveam și filmări toată ziua. Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant. Ai puțin timp să te relaxezi în astfel de perioade. În ianuarie, februarie e altfel. E o perioadă în care ar trebui să te încarci”, a spus, la momentul respectiv, vedeta.

Theo Rose cântă din copilărie, de la vârsta de 4 ani, debutul său oficial în lumea artistică fiind la 5 ani. A participat la mai multe emisiuni și concursuri de muzică, printre care și KIDSing. Se iubește cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, însă deocamdată nu se gândește la nuntă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net