Theo Rose va prezenta un show de divertisment la PRO TV?

După ce solista ne-a povestit că a semnat un nou contract cu PRO TV, sursele Click! au povestit și ce show va face Theo Rose (24 de ani). Am aflat că se pregătește o mega emisiune de divertisment pe care o va prezenta nimeni alta decât Theo Rose. 

cub theo rose png

Click! a aflat că aceasta va fi produsă de Daniela Preda, cea care a creat emisiuni precum „Masked Singer", „MasterChef" sau „Imperiul leilor" și va fi cu totul diferit față de show-urile cu care suntem obișnuiți.

Citește și: Theo Rose este pe cai mari. A semnat un nou contract cu PRO TV 

„Am multe proiecte noi, la televizor, la PRO TV. Nu e legat de muzică. O să fie ceva nou la care poate nu s-ar fi gândit nimeni. Acum fac parte din marea familie a PRO TV și pentru mine e onorant", ne declara Theo Rose. 

stanga
dreapta
elena gheorghe theo rose png
theo rose jpg
Theo Rose jpg
6 ilinca vandici vs theo rose rochie seen users 6 jpg jpeg
theo rose jpeg
theo rose jpg
5 8915151 theo rose jpeg
4 theo rose jpeg
8 theo rose 0 jpeg
theo rose si iubitul ei jpg jpeg
1 theo rose este prezentatoarea superstar pro tv jpeg

Noi am mai aflat că în curând vor începe filmările pentru emisiune și că va fi difuzată în toamnă. Se anunță multe momente spectaculoase. Vor fi decoruri special realizate pentru show-ul pe care îl vom putea vedea din toamnă.

Theo Rose a semnat un contract pe trei ani cu PRO TV 

În plus, solista va face mult mai multe emisiuni la PRO TV pentru că a semnat un contract pe 3 ani. Theo este foarte încântată pentru că îi place ceea ce face și are destulă experiență cu atâtea proiecte de televiziune la care a luat parte până acum, atât live, cât și înregistrate. Întrebată dacă nu s-ar vedea cu Alex, iubitul ei într-o emisiune TV, solista a răspuns: „Ba da, de ce nu, Alex e un tip foarte carismatic, inteligent și foarte deschis și cred că ar face față".

Cine e Theo Rose și cum a devenit vedetă

Numele ei real este Theodora Maria Diaconu, este născută pe 8 august 1997 în Prahova și este foarte talentată, căci a început să cânte de la 4 ani și a debutat pe scenă cântând muzică populară.

Unul dintre cei care au descoperit-o a fost regretatul om de televiziune Valeriu Lazarov la TVR în „Ploaia steluțelor".

Ea a participat la emisiunea de la Kanal D, „KIDSing“, în 2014, când a lucrat cu Dan Bordeianu. A intrat apoi în echipa „Te cunosc de undeva", la Antena 1 și a prezentat alături de Pepe și Dorian Popa, emisiunea de vară „Gashka Mare”.

Vezi și: Cea mai rușinoasă experiență prin care a trecut Theo Rose 

Ulterior a colaborat cu artiști renumiți în industria muzicală și a participat la „Bravo, ai stil - Celebrities" de la Kanal D. Anul trecut s-a alăturat PRO TV-ului la „Vorbește lumea", a făcut parte din „Super Star", show pe care l-a și prezentat și a ajuns până în finală la „Masked Singer România".

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg