Ce prietenie frumoasă le leagă pe Elena Gheorghe şi Theo Rose

Ultima actualizare:

Prietenia adevărată este cel mai frumos sentiment, iar anumite persoane publice din showbiz nu sunt străine de ea. Unele legături sunt discrete, așa cum este și cea dintre Theo Rose și Elena Gheorghe, sau cea dintre Flavia Mihășan și Cocuța, ori Alina Eremia și Sore. În anumite situații prietenia a început după o colaborare profesională, apoi au devenit precum surorile.

Elena Gheorghe şi Theo Rose sunt bune prietene
Elena Gheorghe şi Theo Rose sunt bune prietene

Elena Gheorghe cântă de la o vârstă fragedă. Este originară din Clinceni și are 36 de ani. Theo Rose are 25 de ani și s-a născut în Ploiești. Împart dragostea pentru muzică, iar de curând Elena a decis să facă o melodie împreună cu ea. Piesa se numește "Lumina", iar cele două artiste au filmat și un videoclip care are mare impact la fani.

De unde această colaborare? Ei bine, Elena și Theo Rose sunt și prietene dincolo de scenă. 

"Mi-a venit ideea colaborarii cu Theo din septembrie anul trecut. Noi ne cunoașteam de la salon, căci ne aranjăm la același make-up artist și hair stilist. Am sunat-o si n-a stat pe gânduri. Desigur că vom cânta această piesă și în cadrul concertului de la Sala Palatului, de pe 24 mai, unde vă așteptăm pe toți la cel mai mare show de muzică armânească. Într-o singură zi am filmat două clipuri și am și cântat la "Primuveara armânilor" în acea zi. S-au nimerit toate în aceeași zi, iar la clip am lasat-o pe Theo pe platoul de filmare și am fugit la spectacol", a spus Elena Gheorghe, pentru Click!.

Flavia Mihaişan şi Cocuţa, unite de pasiunea pentru dans

O altă prietenie frumoasă "născută" la locul de munca este cea dintre Flavia Mihășan și Cocuța. Pe Flavia Mihășan, fosta asistentă de la "Neatza cu Răzvan și Dani", și coregrafa Cocuța, alias Andra Gheorghe, le leagă pasiuneapentru dans. 

Se cunosc demult, și datorită prieteniei frumoase lucrurile s-au aprofundat, astfel încât Cocuța a devenit și nașa celor doi băieți ai Flaviei. În 2019 l-a botezat pe Carol iar în 2021, Cocuța alături de Bogdan Boantă l-a creștinat și pe Tudor, micuțul pe care frumoasa blondinăîl are cu Marius Moldovan. Cele doua sunt mereu împreună, se sprijină, și au reușit să pună bazele unei prietenii adevărate și de durată. 

Alina Eremia și Sore, prietenie de aproape zece ani

Activează în același domeniu de activitate și sunt prietene de aproape de zece ani. Fiind foste colege de trupă pe când făceau parte din LaLa Band, Alina Eremia și Sore au rămas prietene bune. Acum fiecare are propria ei carieră muzicală, una a devenit mamă, iar cealaltă se ocupă intens de proiectele muzicale, însă își fac suficient timp penteu a se vizita des și au și proiecte împreună. 

Adela Popescu și Dana Rogoz se cunosc de pe platourile de filmare

Televiziunea a fost locul de întâlnire, apoi au transformat relația într-o frumoasa prietenie. Sunt mămici, iar acest statut le-a apropiat și mai tare.

"De aproape 14 ani. Am calculat. Acum trebuie să spun că m-am gândit și mi-am dat seama că tu, Adela, ai fost singurul om din Buftea care s-a uitat adânc în ochii mei. Mă cunoști foarte bine, îți mulțumesc.Îți mulțumesc pentru că ți-am spus cele mai mari secrete din viața mea și nu m-ai făcut să mă simt prost pentru asta. Ești cel mai sincer om cu el pe care îl cunosc. Asta te face și o bună actriță, nu știu de ce ai renunțat la asta”, spunea Dana Rogoz.

"Ne-am dat seama că suntem amândouă Balanță, avem frați cu diferențe mari de vârstă, am avut în copilărie breton. Pe partenerii noștri îi cheamă Radu și sunt Vârsători”, a spus Adela la "Vorbește lumea".  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net