Ups! Theo Rose, sărutări pătimașe cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Ochii văd, inima cere!

Ultima actualizare:

Theo Rose s-a despărțit de iubitul ei și s-a aruncat în brațele șefului. Este vorba de regizorul Anghel Damian, cel care se află la cârma serialului «Clanul». Povestea devine și mai intrigantă, căci tinerelul Anghel Damian, 31 de ani, era până mai ieri, cel puțin din câte se știe, într-o relație cu actrița Lia Bugnar, mai mare cu 20 de ani decât el. 

theo rose foto Facebook

Theo Rose, 25 de ani, este îndrăgostită până peste cap de regizorul Anghel Damian, alături de care lucrează pe platourile de filmare ale serialului «Clanul». Cum munca la o astfel de producție implică ore lungi și filmări până târziu în noapte, este lesne de înțeles că o idilă se poate înfiripa de la sine, mai ales când e vorba de doi oameni tineri, frumoși și de succes, vorba aceea «ochii văd, inima cere». Se întâmplă și la Hollywood, de ce nu și la noi?

Citește și: Theo Rose muncește pe brânci și nu are timp de odihnă! Detalii din culisele serialului „Clanul”

Theo Rose a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu Anghel Damian, dis-de-dimineață, pe o stradă din Capitală, semn că relația dintre ei nu mai este niciun secret și vor ca toată lumea să știe că trăiesc o adevărată poveste de dragoste.

Sărutări pătimașe și îmbrățișări, Theo Rose și Anghel Damian se comportau precum doi adolescenți rebeli și iubăreți, cărora nu le pasă de ce ar putea spune lumea din jur. Miniona cântăreața era îmbrăcată lejer cu o pereche de pantaloni scurți și adidași, în ton cu partenerul Anghel Damian, care purta un tricou simplu și o pereche de bermude, semn că cei doi au ajuns să se cunoască îndeajuns de bine încât să renunțe la formalitățile unei ținute menite să impresioneze. 

Nu rata nici: Theo Rose, impresii despre debutul în actorie! Cum reușește să memoreze replicile

În imagini putem vedea cum Anghel Damian își cuprinde cu patos iubita și o sărută cu afecțiune, iar Theo Rose pare că se topește de dor în brațele lui. În concluzie, avem de-a face cu un nou cuplu în showbiz-ul autohton și doar timpul poate spune dacă se vor ține departe de scandaluri și telenovele, sau vor deveni protagoniștii unei «dramalete».

Wow: VIDEO Theo Rose: «O să joc o scenă de amor!». Cum a reacționat tatăl ei

(sursa foto. CAN CAN)

Cum a ajuns Theo Rose să joace în serialul «Clanul» 

Theo Rose a vorbit în exclusivitate pentru Click!, acum ceva vreme, despre cum a fost experiența pe platourile de filmare de la serialul «Clanul» și cum ajuns să facă parte din distribuție. 

Află și: Jojo, Drăghia, Pavlu, Carmen Tănase și Theo Rose fac parte din ”Clanul” Pro TV

 «Probabil, corespundeam ca trăsături fizice personajului pe care îl joc, în serial. Așa că s-au gândit să mă cheme. Treaba e că m-am dus fară niciun fel de așteptare și uite că am reușit să obțin rolul ăsta, care e unul asemănător cu mine, ca persoană, din multe puncte de vedere.»

Interesant și: Smiley i-a decis soarta lui Theo Rose la Vocea României

Theo Rose ne-a mai mărturisit că dintotdeauna și-a dorit să facă actorie, iar șansa de a juca în serial, alături de mari actori, i-a oferit oportunitatea de a învăța multe din tainele meseriei. 

«Știam că am înclinație către zona asta, doar că niciodată nu am primit ocazia de a mă dezvolta. Așa tare și rapid pentru că aici nu e timp să bâjbâi. Aici e nevoie ca eu să dau randament și asta se întâmplă, repede, pentru că joc cu actori foarte mari sau cu actori foarte buni din generația mea. Am nevoie să progresez rapid. Am parte de susținere.»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net